Barvení v pohodlí domova 

Na první barvení budeš potřebovat:

- Starý ručník
- Rukavice (jsou v balení)
- Koupací čepici (je v balení)
- Přírodní VOONO barvu
- Štětec
- Přírodní šampon bez parabenů a silikonů - Misku
- Zavařovací teploměr
- Horkou vodu (hnědé a černé odstíny zaléváme vodou o teplotě 50 stupňů Celsia a červené 60-90 stupňů Celsia)

Aktuální doba si žádá nové řešení. Co s vlasy, když jsou kadeřnictví uzavřena? No přece barvit se a pečovat o svou hřívu v bezpečí domova! S VOONO je to snadné a my ti řekneme, jak na to. 

 

Něco o VOONO

Jedná se o českou značku, která vyrábí přírodní vlasovou kosmetiku bez obsahu chemie. Produkty jsou recyklovatelné, ekologické, nejsou testovány na zvířatech a barvy lze nakoupit i bez obalu. Veškerá vlasová kosmetika značky VOONO je vhodná pro těhotné a kojící maminky, alergiky nebo zákazníky s citlivou pokožkou. Navíc se jedná o unisex věci, takže je může používat klidně partner nebo děti. 

Pro koho jsou vhodné přírodní barvy na vlasy?

Může henna zezelenat?

 

 

To je VOONO

Ano! Vítej ve světě plném barev. Teď ti povíme něco o našich barvách. Jedná se o hennu, jedno z nejstarších barviv na světě. Na rozdíl od chemických barev vlas nenarušuje, pouze ho obalí a výsledná barva se postupně vymývá po dobu 3 týdnů (záleží na četnosti mytí, vlasové kosmetice, způsobu umývání apod.) Barvy se dají snadno míchat mezi s sebou a ty si tak můžeš vytvořit jedinečný odstín podle svých představ.

Teď tě trochu navedeme podle toho, jakou barvu si přeješ: 

 

Jsem blond a chci být blond!

Ještě nejsem zrzka, ale chci být! 

Černovláska navždy!

Mám šediny!

Sexy rudovláska!

Jedině zrzavá to může být! 

Brunetky jsou nejhezčí! 

Nevím, jakou barvu chci, ale chci ji hned!

 

Každá barva obsahuje v balení rukavice, čepičku a návod k použití. Pokud máš zájem o barvy bez obalu, přijde ti pouze sáček s názvem barvy. Návod k použití ti pošleme na e-mail a tak zase trošku ulehčíme přírodě. Společně.
V naší nabídce najdeš eko rukavice, které jsou vhodné na více použití. 

 

Proč nakupovat bez obalu?

Vlasová kosmetika

V našem portfoliu samozřejmě najdeš i přírodní vlasovou kosmetiku vhodnou na každodenní používání. Všechno samozřejmě přírodní! 

 

Proč používat přírodní šampon na vlasy?

Amla aneb pořádná dávka vitamínu C pro tvé vlasy!

Jak na kudrnaté vlasy bez kulmy?

 

 

Vlasové problémy

Možná je nějaký problém, který tě dlouhodobě trápí. Vypadávání vlasů po porodu, lupy, plíseň ve vlasech nebo mastné vlasy? 

 

Na všechno u nás najdeš radu: 

Jak zastavit padání vlasů?

Co dělat s mastnými vlasy?

Lupy, strupy, lupénka

Roztřepené konečky a jak na ně?

 

 

Regenerace a detox

Nakonec tu máme naše VOONO rady a tipy, díky kterým budeš mít krásné vlasy za kterými se každý otočí. 

 

Jak zlepšit kvalitu svých vlasů a detoxikovat vlasovou pokožku?

Jak pečovat o vlasy v zimě?

Bezbarvá henna na tvé vlasy!

 

 

Facebook skupina

Hodně rad, tipů a triků najdeš v naší Facebook skupině Barvíme se VOONO hennou. Naše zákaznice si tam posílají rady před a po barvení VOONO, vzájemně sdílejí zážitky z barvení nebo občas i nějaký faux pas. I my ti poradíme, buď ve skupině nebo ve zprávě. Obrátit se na nás můžeš na našem Facebooku, Instagramu, webovém chatu, e-mailu nebo telefonu. Nemusíš se stydět, každý jednou přecházel na přírodní barvení. 

Uděláš nám radost, když nám výsledek svého barvení zašleš, označíš nás na instagramu @voononatural nebo fotku sdílíš do skupiny

 

 

E-booky

Při registraci na našem webu získáš k dispozici ke stažení zdarma náš e-book, který se týká prvního přírodního barvení. Najdeš tam praktické návody, tipy, triky a na konci malé překvapení. Dokonce je k dispozici už i e-book 2, takže neváhej a zaregistruj se.