Jak zastavit padání vlasů?

 Proč přírodní VOONO barvy na vlasy?

 

  • tvé vlasy budou zdravé, lesklé a plné objemu

  • hydratují a dodají potřebnou výživu
  • bez chemie a chemických derivátů
  • krásně voní 
  • vhodné pro všechny typy vlasů 
  • působí proti vypadávání vlasů 
  • kryje šediny
  • vhodné pro těhotné a kojící maminky 
  • šetrné k přírodě i tvé peněžence 
  • testováno zákaznicemi ve skupině Barvíme se VOONO
  • vlasové poradenství zdarma 

 

 

 

Představ si své vlasy jako zrcadlo, které odráží stav tvé duše i těla. V něm se odráží celkový stav tvého organismu a duševního zdraví. Právě vlasy jsou první část těla, které si okolí všímá, proto je potřeba o ně dbát tak, jak si zaslouží. Mohou se na nich projevit první příznaky nemoci, proto je nikdy nepřehlížejme! 

 

 

Příčiny vypadávání vlasů 

Za zdravé vypadávání vlasů považujeme běžnou výměnu starých, odumřelých vlasů za nové. V důsledku špatného psychického zdraví či nevhodné vlasové péče se může vypadávání vlasů zhoršit. Nadměrná ztráta vlasů může být projevem onemocnění či se může jednat přímo o alopecii. Roční období, věk, geny, to všechno hraje ve ztrátě vlasů velkou roli. 

 

Ve zdravém těle – zdravý duch

Zdravá a vyvážena strava je vždy základ všeho. V případě tvých vlasů to platí dvojnásob. Věnuj se fyzickým aktivitám, dostatečně spi a pij hodně vody. Na pitný režim se totiž velmi často zapomíná! Velký vliv na kvalitu a vypadávání vlasů má stres. Nelze říct, ať se mu vyhýbáš, protože čeká na každém rohu, ale pokud se alespoň vždy uklidnit. Relaxování, masáže a pravidelné dělání si radosti, je důležitým faktorem, který může tvou hřívu zachránit. 

 

Špatná péče o vlasy 

Běžné šampony s obsahem parabenů a silikonů, příliš horká voda při umývání vlasů, chemické barvení a odbarvování, špatné a nekvalitní stylingové produkty používané k žehlení a kulmování vlasů, drhnutí a česání mokrých vlasů, časté utažené culíky a tak dále. Příčin může být mnoho. Zlé návyky a zlozvyky mohou být příčinou vysokého vypadávání vlasů. Pokud tedy chceš zamezit nadměrnému vypadávání vlasů, zvol vhodnou přírodní vlasovou kosmetiku. Které rozhodně sníží či úplně zabrání padání vlasů.

 

To je VOONO!

Přírodní VOONO šampon obsahuje kávový extrakt, který dodá vlasům sílu a lesk, francouzská levandule ošetřuje vlasovou pokožku a šalvěj zintenzivňuje poddajnost vlasů. Ručně lisovaný bio arganový olej vlasy chrání před vnějšími negativními vlivy, maximálně je hydratuje a v kombinací s grepem zanechá ve vlasech krásnou svěží vůni. V kombinaci s hydratačním kondicionérem dodá tvým vlasům výživu, kterou potřebují. Pokud je tvůj problém akutní, sáhni po masce Hair of Gaurí, která obsahuje blahodárné bylinky, které ti pomůžou od vypadávání vlasů, lupů a mastné pokožky už po první aplikaci. Všechny tyto produkty najdeš ve výhodném regeneračním setu

Pokud si barvíš vlasy, vždy sáhni po přírodní barvě na vlasy bez parabenu a peroxidu. I ta tvým vlasům pomůže vrátit se do hry! 

Jak použít masku Hair of Gaurí na vlasovou pokožku: 

Smíchej 5 polévkových lžic s vlažnou vodou a vytvoř kašičku, kterou aplikuj na vlhkou vlasovou pokožku. Regenerační kúru nech působit 15-30 minut a poté vlasy umyj přírodním šamponem.

Pokud si nevíš rady s výběrem na našem e-shopu, napiš nám.