Jak zlepšit kvalitu vlasů a detoxikovat vlasovou pokožku?

Již při první aplikaci masky na vlasy Hair of Gaurí:

  • Detoxikuje vlasovou pokožku 
  • Eliminuje šediny 
  • Posiluje vlasové vlákno
  • Podporuje růst vlasů 
  • Odstraňuje lupy
  • Zabraňuje vypadávání vlasů 
  • Zbaví vlasy silikonů a dalších chemických nečistot 
  • Zabraňuje vysoké mastnotě vlasů a vlasové pokožky

 

Detox neboli hloubkové čištění organismu známe v souvislosti se zlepšením naší fyzické i psychické kondice. Zdraví je ovlivněno znečištěným životním prostředím, špatným stravováním a celkovým životním stylem. Všechny tyto faktory zatěžují naše ledviny, játra, plíce a navíc – naše vlasy. 

 

Nedostatečná vlasová péče, chemické experimenty s barvami na vlasy, levné kosmetické přípravky a úpravy vlasů nekvalitními stylingovými produkty. Opakem je příliš velká péče o vlasy a vlasovou pokožku, která více škodí, než pomáhá. Navíc mráz, sníh a vlhkost vzduchu teď v zimě negativně ovlivňuje kvalitu.

 

Co zapříčiňuje špatná vlasová péče a používání běžných kosmetických přípravků:

 

  1. Rychle mastící se vlasy 
  2. Vlasy oslabené, suché, bez života
  3. Lupy, svědivá pokožka, strupy ve vlasové pokožce

 

Přírodní vlasová kosmetika proti lámavosti vlasů

Kosmetické přípravky na péči a úpravu vlasů jsou velmi důležité. Právě produkty, které obsahují chemii a chemické deriváty, vlasy oslabují a ničí. Běžné šampony obsahují sulfáty, které stojí za pěněním, silikony, které mají vyhlazující účinek a parabeny, které jsou důvodem dlouhodobé životnosti produktů. Právě tyto látky dráždí vlasovou pokožku a pálí při kontaktu s kůží nebo očima. Vždy tedy zvol přírodní šampon a kondicionér, který je kvalitním a nejlepším řešením péče o vlasy. 

 

Jak to funguje?

Zpočátku ti bude možná připadat, že po prvních aplikacích přírodního šamponu, vlasy působí nezdravým dojmem. Přímo volají po svém klasickém šamponu, který hojně pění, ale nedej se! Může to trvat dva týdny až dva měsíce, než se vlasy zbaví průhledného silikonového filmu, který vlasům brání v hydrataci a výživě. Roky používání nevhodné vlasové kosmetiky jsou nic proti pár týdnům. 

Maska na vlasy proti lupům

Rychle mastící se vlasy, neodbytné lupy nebo stroupky na pokožce hlavy? Maska na vlasy Hair of Gaurí obsahuje blahodárné bylinky, které ti pomohou odstranit tyto potíže jednou provždy. Také ji lze použít pro zbavení se silikonů z chemických vlasových přípravků a připravit tak přechod vlasů na přírodní barvení. 

Letos letí zdravé, krásné, husté a lesklé vlasy, to ti potvrdí naprosto každý. Proto neváhej a věnuj kvalitní a dostatečnou péči svým vlasům a vlasové pokožce. Určitě se ti odvděčí zdravým vzhledem a kvalitou! 

 

Kompletní regenerační set, díky kterému budeš mít krásné a zdravé vlasy, najdeš zde.