Pro koho jsou vhodné přírodní barvy na vlasy?

Pro koho jsou vhodné VOONO produkty

  • všechny osoby, kterým záleží na sobě a přírodě
  • milovnice zvířat
  • astmatiky
  • těhotné a kojící maminky 
  • osoby trpící kožním onemocněním 
  • pro kadeřníky, vlasové specialisty a trichology 
  • pro ty, kteří chtějí mít krásné a zdravé vlasy
  • pro ty, kterým záleží na svém zdraví a vlasech

V rámci šetření přírody i svého zdraví spousta žen přechází na přírodní barvy na vlasy. Čichání chemických látek a špatné výsledky z chemických komerčních barev zapříčiňují zničené vlasy a slzy v očích ne jedné dívky. Proč zvolit přírodní barvy na vlasy a pro koho jsou vhodné?

 

 

Zdravé a krásné vlasy

VOONO neobsahuje peroxid, takže vlas nenarušuje a ten je stále uzavřený. Tvá hříva je po barvení lesklá, chráněná a vyživená. Produkty se dají mezi sebou míchat, takže lze vytvořit dostatečně širokou škálu barevných odstínů, aby barvení bez chemie nikoho nepřestalo bavit. Pokud tě čeká první barvení, nezapomeň si stáhnout náš e-book

 

Bez chemie

Přírodní vlasová kosmetika VOONO neobsahuje chemické látky ani jejich deriváty. Produkty jsou 100% přírodní, takže tě při barvení nebude trápit chemických oder a slzy v očích. Barva voní trošku po seně, ale zmizí po umytí šamponem, takže nemusíš mít žádné obavy. 

 

Problémy s vlasovou pokožkou

V naší skupině Barvíme se VOONO jsme zpozorovali, že zákaznice často používají přírodní barvy na vlasy, pokud je trápí lupy, strupy, lupénka nebo třeba i plíseň ve vlasech. Alergici, osoby s nadměrnou citlivostí pokožky nebo kožním onemocněním využívají naše 100% přírodní produkty pro léčbu a předejití návratu vlasových problému. 

 

 

Alergie

Často se objevují případy, kdy zákaznice mají alergii na některou složku v chemických barvách. Nejčastěji se jedná o PPD, amoniak nebo peroxid. Tento problém se může objevit kdykoliv během života i při používání stále stejných produktů. Nejčastěji ale tělo reaguje na podruhé. Nejvíce chemické barvy na vlasy s PPD jsou červené a černé. Při prvním barvení doporučujeme reakci vyzkoušet na kůži na ruce či za uchem.

 

Doporučeno vlasovými specialisty

Kadeřnicí a trichologové doporučují používání VOONO přírodních barev na vlasy. Mezi naše odběratelé patří kadeřnictví, salony a trichologická centra, kde díky našim produktům vytváří krásné účesy plné přírodních barev a léčí vlasové problémy svých klientů. 

Rozhovor s Janou Kramářovou

 

Těhotenství

Vzhledem k tomu, že přírodní barvy na vlasy neobsahují peroxid ani další chemické látky, jsou vhodné pro těhotné ženy a kojící maminky. Produkty totiž neublíží mamince, ani jejímu dítěti. Barvy na vlasy nebo maska na vlasy Hair of Gaurí pomáhá čerstvým maminkám s častým problémem vypadávání vlasů po porodu či mastné vlasové pokožce.

 

Astma

Setkali jsme se s případy, kdy mezi zákazníky byli astmatici, kteří měli při chemickém barvením problém s dýcháním. Přírodní barvy jim ušetřily barvení a v pohodlí domova jejich vlasy získaly lesk, objem a krásnou barvu. Je prokázáno, že časté inhalování výparů z chemických barev může dokonce astma způsobit. Toto riziko se týká jak profesionálních kadeřníků tak osob, které si barví vlasy doma. 

 

Netestováno

VOONO není, nebylo a nebude testováno na zvířatech. Nové produkty testujeme prakticky na sobě a našich vlasech do té doby než je pustíme k našim zákazníkům. Díky tomu, že přírodní barva neničí, můžeme pro tebe testovat barvy téměř pořád a to ve společnosti našich zvířecích přátel.