Dárek pro muže

Návod:
Vlasy umyj šamponem, nech působit 2 minuty a poté opláchni vodou. Sea Salt Sprej protřepej a aplikuj na suché nebo vlhké vlasy. Poté vlasy zespodu pomačkej pro vytvoření vln či kudrn. Lze použít i jako stylingový přípravek na fixaci účesu. Sprej je vhodný na rovné i vlnité vlasy.

I muži mají své dny. Naštěstí je nemají tak často, pokud používají správnou vlasovou kosmetiku. Znáte to, ti chlapi. Nejraději by se myli mýdlem, ale od toho jsme tu my, ženy, abychom jim dopřáli pořádnou vlasovou péči. A to díky Voono vlasové kosmetice, protože všechny naše produkty jsou UNISEX. Na Den otců, pro partnera nebo tak kamarádovi pro radost. Přírodní vlasovou kosmetikou se dá dát krásně najevo, že ti na druhém hodně záleží. A ideálně dárkem pro muže!

 

Dárek pro muže 

Upravený muž je vždy více sexy! Díky přírodnímu šamponu a stylingovému Sea Salt Spreji bude tvůj partner či otec i krásně vonět ve vlasech. Navíc máme balíček za zvýhodněnou cenu, takže ještě ušetříš. Od nás získáváš dopravu Zásilkovnou zdarma. 

 

 

Přírodní šampon na vlasy

Pokud váš muž řeší lupy či ekzematickou pokožku, je to pro něj ta nejlepší volba! Tento šampon je všech problémů zbaví a výsledkem budou krásné a zdravé vlasy. To chce přece každý chlap. 

Kávový extrakt dodá vlasům sílu a lesk, francouzská levandule ošetřuje vlasovou pokožku a šalvěj zintenzivňuje poddajnost vlasů. Ručně lisovaný bio arganový olej vlasy chrání před vnějšími negativními vlivy, maximálně je hydratuje a v kombinací s grepem zanechá ve vlasech krásnou svěží vůni.

Návod k použití: Vlasy pořádně umýt přírodním šamponem na vlasy, dvě minuty počkat a následně důkladně opláchnout. V případě hodně znečištěných vlasů aplikaci opakujte. 

 

Sea Salt Sprej

Přírodní fixační sprej, který dodá trošku mořského vánku do vlasů a krásnou vůni. Obsahuje sůl z mrtvého moře, čímž drobné částečky fixují vlasy a mají fixační efekt stejně jako chemické laky. Sea Salt Sprej je ale bez chemie v plně recyklovatelné lahvičce, která je skvělá na cesty. Stačí ho jen aplikovat do vlhkých či suchých vlasů a mačkat. Pánské kudrnaté vlasy to přímo probudí k životu. Jde vyčesat a nezanechává žádné žmolky.

Raději ho partnerovi kup, jinak bude chodit na ten tvůj.