Dárek pro ohnivou zrzku

Barvená zrzka nebo přirozená? Je to jedno! S VOONO odstínem Copper je to nerozeznání. 100% henna obarví tvoji hřívu do ohnivě zrzavého odstínu. Díky přírodnímu šamponu a hydratačnímu kondicionéru budou vlasy nejen lesklé a hebké, ale budou i vonět po levanduli. Staň se atraktivní zrzkou, která oslní svět!

Zrzavé odstíny patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější. Díky odstínu Copper docílíš zářivě oranžové, kterou ti budou všichni závidět. V kombinaci s dalšími barvami můžeš vytvořit jakýkoliv odstín s krásným zrz odleskem. A to všechno bez chemie! 

Zvýhodněný balíček

Pro všechny milovnice zrzavých odstínů jsme připravili balíček, který obsahuje vše, co je potřeba. Najdeš v něm přírodní šampon a kondicionér a již zmíněný odstín Copper. Nikdo nepozná, zda jsi přírodní nebo barvená zrzka. Budeš trendy a šik! 



A jak na to?

Z BLONDÝNKY ZRZKOU

Jemná zrz – 90% Cassia Obovata + 10% Copper

Zářivá zrz – 100% Copper

 

Z BRUNETKY DO ZRZAVÝCH ODSTÍNŮ

Jemná přírodní zrz – 50% Copper + 50% Cassia Obovata

Výrazná zrz – 100% Copper

 

A CO TMAVĚ HNĚDÉ BRUNETKY?

Jelikož tmavé vlasy nejde zesvětlit jedním barvením, aplikací zrzavého odstínu získáš měděný kaštan a proti světlu červené odlesky. Na vlasy aplikuj 100% Copper.

 

 

Pro zářivou Copper barvu přidej do směsi šťávu z půlky citronu. Zde najdeš 5 tipů, jak si přírodní cestou zesvětlit vlasy. Díky světlejšímu podkladu dáš prostor barvě Copper více zazářit a barvit můžeš hned!

 

Co červené VOONO odstíny milují? Kyselost!

  • citron má PH 2,3 henna jde do zrz
  • ocet má PH 2,5 henna jde více do červena (doporučujeme jablečný)
  • pomeranč má PH 3,5 podporuje červený odstín
  • ibiškové květy jejich velmi kyselý odvar se přidává pro podporu červené barvy
  • káva má PH 5 přidává se pro sytější a lehce tmavší barvu
  • černý čaj má PH cca 5,5 přidává se pro sytější a tmavší barvu