Proč používat přírodní šampon na vlasy?

Přírodní hydratační VOONO šampon na vlasy:

  • Hydratuje
  • Dodává vlasům lesk a pevnost
  • Vhodný pro všechny typy vlasů
  • Pro barvené i nebarvené vlasy
  • Krásně voní
  • Vhodný pro osoby s citlivou pokožkou
  • Vhodný pro alergiky a osoby s dermatologickým onemocněním

 

Přes veškerou péči jsou tvé vlasy zplihlé, unavené a nedrží tvar? Ani velké množství vlasových přípravků nepomáhá proti lupům a lámání vlasových konečků? O vlasy je důležité se dobře starat a začíná to u kvalitního přírodního šamponu.

 

Chemie v šamponu

Víš, že trvá jen 26 vteřin, než se chemikálie z vlasů dostanou do těla? Taková malá chemická laboratoř se nachází přímo v designové lahvičce, kterou jsi zrovna koupila v drogérii. Za nevalný stav tvých vlasů můžou silikony, parabeny, sulfány a DEA (jejich deriváty). Právě tyto látky jsou obsaženy v komerčních a stylingových přípravcích. Silikony nech Pamele Anderson a pojď s nezdravými vlasy zatočit!

 

Co mám dělat?

Chceš udělat něco pro sebe, své vlasy a životní prostředí? Zvol přechod z běžně dostupné kosmetiky na přírodní. Na tvých vlasech se díky každodennímu používání nevhodných vlasových a stylingových přípravků vytvořil silikonový film, ale ještě není pozdě. Tvé vlasy se pod tou vrstvou chemie dusí, jelikož se k nim nedostane žádná výživa ani hydratace. Právě proto jsou suché a lámou se. S tím je ale konec!

 

 

Hydratační VOONO šampon

Proč právě tento šampon je ten pravý? Kávový extrakt dodá tvým vlasům sílu a lesk, francouzská levandule ošetří vlasovou pokožku a šalvěj zintenzivňuje poddajnost vlasů. Ručně lisovaný bio arganový olej vlasy chrání před vnějšími negativními vlivy, maximálně je hydratuje a v kombinací s grepem zanechá ve vlasech krásnou svěží vůni. To je prostě VOONO!