Cassia Obovata a jak ji použít?

Neutrální bezbarvou hennu Cassii můžeš použít na regeneraci tvých vlasů nebo na ředění barevného odstínu VOONO.

Cassii zalij teplou vodou 30-50°C a nech na vlasech působit 15-30 min. Do směsi můžeš přidat pár kapek arganového/jojobového oleje. Neutrální hennu můžeš aplikovat hned po vychladnutí nebo ji přes noc nechat odstát.

Všichni ji známe jako bezbarvou hennu. Cassia Obovata toho zvládne ale mnohem víc! V tomhle článek najdeš všechny tipy a triky, jak zdánlivě obyčejnou hennu neobyčejně použít! 

 

Samotná Cassia 

Samotná henna se používá jako regenerace, kterou necháš 15 – 20 minut působit na vlasové pokožce. Tato maska vyrovná vlasy, chrání je, regeneruje, dodává lesk a zaceluje roztřepené konečky. Cassia Obovata sama o sobě nebarví, protože neobsahuje barvivo, které by reakci vyvolalo. Použít ji tedy mohou i ženy, které používají vlasovou kosmetiku s obsahem chemie. 

Maska se míchá při 30 stupních Celsia (nepoužívej více horkou vodu!). Ideální je přidat lžičku mandlového, arganového nebo kokosového oleje. 

 

 

Blond toner

Pro blondýnky nebo ženy s melírovanými vlasy máme skvělý návod, jak vytvořit studený blond odstín. Tento toner se vymyje po 8 umytích a vytváří přírodní blond odstín (stahuje žlutý tón z vlasů). Není potřeba dělat si obavy, tento toner nemůže zezelenat! 

30% Cassia Obovata + 70% Amla 

Zaléváme opět 30 stupňovou vodou a přidáváme lžičku oleje. Doba působení je cca 30 minut. 

 

Jahodová blond 

Pro blondýnky máme jednoduchý návod, jak dodat svým blond vlasům jahodový nádech.

Smíchej 90% Cassia Obovata + 10% Copper a je to! Jahodový blond odstín raz dva!