Jak se stát zrzkou bez chemie?

Správný návod jak namíchat VOONO přírodní barvu na vlasy:

  • Otevřete barvu
  • Nasypte ji do misky
  • Zalijte horkou vodou 50°C
  • Míchejte, dokud nebude mít barva konzistenci jogurtu (nikdy nenanášejte vařící přírodní barvu na vlasy!)
  • Barvěte 45 minut - 2 hodiny (čas působení se liší podle výchozího typu vlasů, podle toho, zda jste se dříve barvili chemickými barvami a zda jste si umývali vlasy chemickými šampony, které většinou obsahují silikony, které znemožňují chycení přírodní barvy na vlasy).

Ohnivě zrzavé odstíny letos na podzim frčí. Listy stromů mění barvu na oranžovou a červenou stejně jako tvoje vlasy. Nevíš si rady, jak se stát zrzkou? Máme pro tebe návod jak na zrzavou hřívu, s kterým to hravě zvládneš v pohodlí domova, a to zcela bez chemie. Staň se rudovláskou jako malá mořská víla! Přírodní barvení hennou si určitě zamiluješ, protože zrzavou kštici nemá jen tak nějaká. Výsledný efekt vždy závisí na tvém barevném podkladu vlasů. Čím světlejší podklad je, tím víc zářivý bude tvůj výsledný odstín. Pokud máš tmavý podklad, bude barva teplejší a sytější.

 

Zbav své vlasy chemie

Proměna vyžaduje správnou přípravu tvých vlasů. Zbav je silikonů a dalších chemických látek, které na tich tvoří průhledný film. Právě přírodní kosmetika na vlasy ti s tímhle pomůže. Maska na vlasy hair of Gaurí tvé vlasy detoxikuje a zbaví je veškeré chemie. Hydratační šampon a přírodní kondicionér tvým vlasům dodá výživu, hydrataci a lesk. Před aplikací přírodní barvy na vlasy své vlasy důkladně umyj a zbav nečistot.

 

Z blondýnky zrzkou

Jemná zrz – 90% Cassia Obovata + 10% Copper

Zářivá zrz – 100% Copper

Sytá zrz – 100% Orange

 

Z brunetky do zrzavých odstínů

Jemná přírodní zrz – 50% Copper + 50% Cassia Obovata

Výrazná zrz – 100% Copper

Sytá přírodní zrz – 100% Orange

 

A co tmavě hnědé brunetky?

Jelikož tmavé vlasy nejde zesvětlit jedním barvením, aplikací zrzavého odstínu získáš měděný kaštan a proti světlu červené odlesky. Na vlasy aplikuj 100% Copper.

 

Tip pro černovlásky?

Vzhledem k tomu, že přírodní barvy nezesvětlují, můžeš maximálně docílit fialových odstínů, když použiješ 100% Wine red přírodní barvu na vlasy.

Do červených odstínů lze přidat lžičku octu nebo šťávu z jednoho citrónu. Podpoří to barevný pigment a barva bude zářivější.