Proč nakupovat bez obalu?

Proč nakupovat VOONO:

  • možnost zakoupit bez obalu
  • 100% přírodní bez obsahu chemie
  • vhodné pro alergiky a osoby s onemocněním kůže
  • vhodné pro těhotné a kojící maminky 
  • produkty nejsou testovány na zvířatech
  • česká firma
  • produkty jsou recyklovatelné 
  • e-book i návod získáš na e-mail 
  • šetříme přírodu i tvou peněženku

Nakupování bez obalu se dnes stalo běžným termínem. Život bez odpadu a přebytečného plastu není vůbec těžký, jelikož na každém rohu již najdeš bezobalové prodejny. Důležitější než vnímání trendu je na tomto druhu nakupování udržitelnost, šetrnost a uvědomění. 

 

 

Snížení množství odpadu

Jednorázové obaly od potravin, drogerie a kosmetiky tvoří nejen podstatnou část komunálního odpadu, ale také je při jejich výrobě použito ohromné množství energie, vody a chemie.

 

Získáte kvalitní produkty

Ze své podstaty nabízejí bezobalové obchody produkty vysoké kvality, často lokální nebo s jasným původem, a čím dál tím častěji i v bio kvalitě. Zároveň tedy podpoříš drobné zemědělce a výrobce, kteří své produkty pěstují a vyrábí s láskou. 

 

 

Ušetříš peníze

I když se to na první pohled možná nezdá, ušetříš peníze i čas. Bezobalové nakupování jde ruku v ruce se změnou nákupních návyků. Jednoduše kupuješ více základních potravin, nakupuješ větší zásoby a vyhneš se tak častým nákupům. Právě časté nakupování nás nevědomky lákají ke spontánním akcím a nákupům věcí, které ve skutečnosti vůbec nepotřebujeme.

 

VOONO bez odpadu

Naše přírodní barvy na vlasy můžeš koupit na e-shopu bez obalu. Tento produkt je levnější a barva ti přijde bez krabičky, čepičky, rukavic a návodu. Ten ti zašleme na e-mail, takže nemusíš mít strach, že bys nevěděla, jak na to. Další produkty VOONO vlasové kosmetiky jsou recyklovatelné a neustále pracujeme na tom, aby naše produkty byly šetrné k tvým vlasům i přírodě. Naše produkty jsou bez obsahu chemie, netestované na zvířatech a odzkoušené spoustou zákaznic. Jejich recenze najdeš ve Facebook skupině Barvíme se VOONO

 

Ochrana přírody

Při splachování chemických barev na vlasy odchází veškeré chemické látky od odpadů. Z těch se vrací voda zpět do přírodních zdrojů, kde otravuje ryby a jiné živočichy. Přírodní barva na vlasy neobsahuje žádné škodlivé látky, tudíž neubližuje tobě ani přírodě.