Přírodní dárek pro kolegy

Pro koho jsou vhodné VOONO produkty:

  • všechny osoby, kterým záleží na sobě a přírodě
  • milovnice zvířat
  • astmatiky
  • těhotné a kojící maminky
  • osoby trpící kožním onemocněním
  • pro kadeřníky, vlasové specialisty a trichology
  • pro ty, kteří chtějí mít krásné a zdravé vlasy
  • pro ty, kterým záleží na svém zdraví a vlasech

Máš na starost letošního Ježíška v práci, ale nenapadá tě nic, co by potěšilo tvé kolegy? Hledáš něco pro svého šéfa či dárek pro vaše firemní klienty? Nezoufej! Máme pro tebe dva skvělé VOONO balíčky na letošní nadílku za výhodnou cenu, které potěší každého.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Firemní dárek od VOONO 

Tyto balíčky mají opravdu smysl. Jsou 100% přírodní, vhodné pro všechny typy vlasů i věkové kategorie. Produkty nejsou testovány na zvířatech, jsou plně recyklovatelné a zabalené v ekologické krabici.

 

Oba balíčky obsahují hydratační šampon, který je vhodný pro muže i ženy. Má citrusovou vůni, hezky pění a zbaví vlasy všech nečistot. Vůbec nevadí při každodenním mytí vlasů, protože vlasy hydratuje a vyživuje. Šampon je přírodní, a tak v něm nenajdeš žádné chemické deriváty, silikony ani parabeny. Tímto produktem se vždy trefíš! 

 

První balíček zahrnuje přírodní kondicionér, který obsahuje hojivou šalvěj. Ta působí léčivě na vlasovou pokožku a to i u osob s dermatologickými onemocněními. Dále je v něm obsažena levandule, díky které hydratační kondicionér nádherně voní. 

 

Recenze na šampon a kondicionér od ilovemakeup.cz

Proč používat přírodní šampon na vlasy? 

 

 

Druhý balíček obsahuje kapku moře – doslova. Sea Salt Sprej je přírodní sprej na vlasy, který lze využít k vytvoření vlnitých vlasů či jako lak na vlasy bez chemie. Obsahuje sůl z Mrtvého moře, která vlasy nezatěžuje, prameny se tak neslepují a jde snadno vyčesat. Praktické balení 330 ml se vejde hravě do kabelky či tašky při cestování. 

 

Recenze Sea Salt Spreje od ilovemakeup.cz

Jak na kudrnaté vlasy bez kulmy 

 

Všechny tři produkty z našich balíčků patří mezi naše bestsellery. Minimální odběr je 10 kusů, takže si určitě nezapomeň objednat také jeden balíček pro sebe! Letošní Vánoce budou přírodní – budou VOOŇAVÉ!