Recenze Sea Salt Spreje od ilovemakeup

Přírodní sprej na vlasy se solí z Mrtvého moře, který umí z tvých vlasů vytvořit jemné až velké plážové vlny či zafixuje tvůj účes. Lze ho přirovnat k přírodnímu laku na vlasy.

Dneska mám pro vás další recenzi, tentokrát ale půjde spíše o stylingový přípravek. Doporučovala jsem ho již před časem na instagramu, ale znáte mě, mám ráda hezky podrobně a přehledně vše v článku, tak mrkejte!:)

 

Voono Sea Salt sprej

Nebudu tady dlouho rozebírat, na co se používá slaný sprej do vlasů. Jednoduše by měl vytvořit vlny jako od moře, tedy plážové vlny, takové ty velké, bohaté. Není to žádná novinka, spousta značek už tento produkt má v nabídce, ale ne každý funguje, jak má. Některý neudělá žádné vlny, jiný udělá, ale vlasy totálně slepuje atd…

 

Nevím, zda je to tím, že mají produkty značky Voono přírodní složení, ale tento slaný sprej funguje docela jinak, jak ostatní. Že hezky voní po citrónu je docela zásadní, i když ne až tak důležitá věc. Co ale důležité rozhodně je a bude vás zajímat, pokud už nějakou zkušenost se slanými spreji do vlasů máte nebo vás láká, je vyzkoušet, že tento neslepuje.

 

Tohle je rozhodně velké plus a to z toho důvodu, že když ty spreje vlasy slepí, může to vypadat v pohodě první den, ale rozhodně ne ten další. A je opravdu nepraktické si mýt vlasy po jednom dni, kvůli stylingovému přípravku, že ano. Voono slaný sprej slepuje minimálně oproti tomu, co jsem dříve zkusila. Tak málo, že vlasy další den naprosto v klidu rozčešete:)

 

Určitě už si říkáte, konec kecání, ukaž konečně vlasy v akci. Já jsem chtěla tu recenzi nacpat takhle do úvodu, protože mám pro vás mraky fotek. Nejprve jsem totiž sprej používala jen tak, že jsem jej klasicky zapracovala a vmačkala do vlhkých vlasů, nechala uschnout a hotovo. Jelikož ho ale používám už dlouho, zkoušela jsem různé triky a ejhle, jeden jsem objevila!

 

 

 

 

MOJE VLASY JSOU SEM TAM ZVLNĚNÉ, POKUD JE NECHÁM USCHNOUT VOLNĚ, TOTÁLNĚ ROVNÉ, POKUD VYFÉNUJI
Nejprve mrkněte na to, jak se vlasy zvlní poté, co do nich dlaní sprej zapracuji. Na mé poměry se zvlní opravdu hodně a hlavně, hezky pravidelně. Po uschnutí ty drobné vlnky opadnou a zůstanou takové ty plážové, větší vlny, což je teda přesně to, co mně se líbí. Vlny jsou hezky vzdušné, nejsou to žádné slepené trsy. To se občas u slaných sprejů stává, takže to znovu zdůrazňuji a chválím.
Přírodní sprej na vlasy Voono obsahuje soli z Mrtvého moře. Neobsahuje silikony. Lahvička je skleněná, 100% recyklovatelná.

 

 

A teď pozor! Jak jsem psala, trošku jsem se sprejem blbla, zkoušela ho tak a tak, prostě různé způsoby, jak ty vlnky udělat ještě větší a odolnější. No a podržte se dámy a pánové, co já jsem objevila!.))

 

Klasicky si ten sprej vmačkám do celé délky vlasů, jak vidíte výše, poté si všechny vlasy jakoby namotám na prst, aby se stočily do spirálky a pak znovu zatočím, už jakoby na sílu, až se ten trs vlasů sám stočí do drdůlku. Snad mě chápete.

 

 

Prostě si vezmete vlasy, zatočíte je, jako byste je chtěli vyždímat a pak točíte dále, až se tlakem vytvoří drdol. Zagumičkujete a čekáte. Hodinku a hotovo!

 

 

No jako nechci se chlubit, ale není to krása? Možná si řeknete, no tak jasný, si udělám drdol a vlasy se mi zvlní taky. Ale pozor pozor, zvlní se vám takhle do pravidelných vlnek? A zvlní se vám krásně na celé tři dny??? Mně jo!:))

 

 

Sprej bych doporučila nejen nám, kdo máme vlasy rovné a chceme je zvlnit, ale i kudrlinkám, vašim vlnkám totiž dodá tento sprej hezčí a pravidelnější tvar, což je také super.

 

Fotka vlasů třetí den po použití slaného spreje. Vlny už nejsou tak výrazné, ale zůstane po nich ve vlasech objem, což se také počítá:) Samozřejmě je možné třeba druhý den ten sprej znovu do těch vlasů nanést, ale mně přijde, že nejlépe funguje na mokrých vlasech.

 

Zdroj