Šetrné barvy na vlasy

šetrné barvy na vlasy voono

Často se nás ptáte, pro koho jsou vlastně vhodné VOONO šetrné barvy na vlasy? Šetrné barvy na vlasy jsou vhodné skoro pro každou věkovou skupinu. VOONO barvami se barví nejenom ženy ve věku

30 – 45 let, ale také muži a teenageři.

 

Co se vlastně stane, když matka jde na Google a hledá pod slovem barva pro teenagery? Najde tam různé barvící spreje, které obsahují velkou škálu chemických látek, které nejsou vhodné ani pro starší ženy.

 

Nebo když kojící matka napíše do vyhledávače barva pro těhotné? Najde tam většinou spoustu diskuzí, kde těhotné matky píšou, že se po celou dobu 9 měsíců nesmí barvit. Ale kdo má trpět ty odrosty a šediny?

 

A poslední kdo vyhledává, jsou muži. Kde zadají klíčové slovo barva pro muže a vyskočí na ně stříbrné fotky devadesátkových obrázků :-D. Kde se na krabičce směje vyretušovaný muž s bílým americkým úsměvem. Být mužem, tak se opravdu se cítíme opravdu rozpačitě.

 

VOONO barva je šetrná a vhodná jak pro muže, teenagery, těhotné a kojící matky. Vzhledem k bylinnému složení nebude dítě trpět. Když vám taková VOONO barva kápne na kůži, nic se nestane. Neštípe, nepálí vás oči a nesvědí kůže.

VOONO bylo navrhnuto tak, aby bylo pro všechny.