Rozhovor s Míšou z www.tuhykorinek.cz

Vyzpovídali jsme pro Vás Míšu, která spravuje internetový magazín, s manželem pracují na společném byznysu a zároveň je matkou dvou dětí. Pro nás je rozhodně inspirativní žena!

 

1) Co vás vedlo k tomu založit Váš internetový magazín formou blogu?

 

Doma jsme se jednoho dne rozhodli, že založíme affiliate magazín. Alternativní způsob života a příroda bylo téma, které se nabízelo. Manžel Adam rád připravuje zdravé pokrmy a mě toto téma, po porodu Lily Aničky, také začalo zajímat. Z affiliate pokusu alias magazínu Tuhý Kořínek se stal osobní koníček, do kterého bych nepustila nic, čemu nevěřím a co nemám vyzkoušeno.

 

2) Jak všechno stíháte jakožto matka a správce internetového magazínu?

 

Horko těžko :). Já i manžel pracujeme jako konzultanti online marketingu na volné noze. Když jeden pracuje, druhý se stará o domácnost a dvě děti. Denní harmonogram ladíme už skoro 4. rok, od narození dcery. Pracovní věci doháníme v noci, když děti usnou.

 

3) Jak se vidíte do budoucna, máte plány se nějakým způsobem pracovně rozvíjet?

 

Až děti vyrostou, doufám, že se naší práci budeme věnovat více ve dne a zbude i nějaké volno na další aktivity, které nás zatím přímo neživí, ale třeba mohou. Vše je zatím v hlavách a v online systémech pro organizaci naší práce. A odtud to ještě nemůžeme pustit! 🙂

 

4) Co vás vedlo k tomu psát a zajímat se o BIO/přírodní věci?

 

Co se týče jídla, tak určitě Adam. Je to mistr kuchyně. Všechno ostatní přišlo s dětmi. V těhotenství jsem si přestala barvit hlavu. Po porodu přišlo na řadu otázka očkování dětí. Běžné dětské nemoci mě donutily zjišťovat šetrnější způsoby léčby. Začali jsme používat ekodrogerii, ale vím, že máme ještě rezervy. Používáme přírodní tuhá mýdla i šampóny, v osobní hygieně u nás nenajdete nic chemického. Tuhý Kořínek byl takové přirozené vyústění našeho zájmu o trochu přirozenější způsob života.

 

5) Jak jste přišla na VOONO? Čím vás VOONO zaujalo?

 

Začali jsme odebírat Pravý domácí časopis a v něm jsem jednou našla reklamu na VOONO. V té době jsem si asi 2 roky nebarvila hlavu a měla jsem nehezké odrosty. Reklama velmi dobře způsobila a já si hned objednala 2 balení odstínu WINE RED.

 

6) Jaké byly dojmy z vašeho prvního barvení s VOONEM?

 

Barva splnila očekávání a z výsledku jsem byla nadšená. Henna byt provoněla spařeným senem, což mě osobně voní 🙂 Děti i manžela jsem vykázala z domu, abych na vše měla dostatek času a nemusela u barvení někoho chovat, utěšovat, přenášet nebo krmit.
Celou zkušenost jsem popsala v článku: Henna na vlasy. Přírodní barva, která vrací vlasům život. Těším se na další barvení.

 

7) Proč byste VOONO doporučila jiným ženám, a jakým?

 

Ženám, kterým záleží na kvalitě vlasů. Chtějí se odlišovat, nechtějí jít s proudem. Zajímá je, jak jejich barvené vlasy budou vypadat za 20 či 30 let a nejen v danou chvíli.

 

8) Máte pro naše čtenářky nějaký osobní tip, co vás v přírodní kosmetice zaujalo nejvíce a funguje to?

 

Není to kosmetika, ale snad nevadí. Minulou zimu byly obě děti hodně nemocné a byla jsem s konvenčních léků nešťastně. Pak jsem přišla na web Karla Hádka a jeho aroma-terapeutické receptury. Od té doby při sebemenší rýmě či příznaku kašle používám Atemol nebo nosní olej pro děti a za dva dny není po rýmě a kašli ani známky.

A vlastně mám i tip na přírodní kosmetiku. Zamilovala jsem si čisté bambucké máslo na obličej.

 

 

Celému VOONO týmu přeji hodně šťastně nabarvených žen 🙂