Aby barva na vlasy netmavla

hneda barva na vlasy voono

Aby barva na vlasy netmavla, je potřeba si zapamatovat, že je to především o aplikaci. Čím více vrstev budete na vlasovém vláknu mít, tím více barva bude tmavá. Je jedno, zda se jedná o VOONO barvy nebo o chemické. Princip je stejný. My si však něco povíme o tom, jak barvit přírodní, rostlinnou barvou na vlasy, aby netmavla.

 

Způsob je takový, že se poprvé nabarvíte vámi zvolenou VOONO barvou na vlasy a aplikujete ji na celou délku.

Při druhém barvení si však barvu dáte pouze na odrosty a na délku budete aplikovat Cassii (naši bezbarvou hennu – sekce bylinky – eshop). Bezbarvá henna vám délku vyživí a dodá lesk, jako kdyby byly nabarveny.

 

Nebo na celou délku nebudete aplikovat nic a barvu dáte pouze na odrosty.

 

Barvit celou délku například hnědou můžete zase při každém druhém až třetím barvení. Záleží, jak moc vymytá barva bude. Nevrstvěte barvu při každém barvení. Dojde k tomu, že vaše přírodní zrzavá barva nebo hnědá bude velmi tmavnout a nebudete spokojeni s výsledkem.

 

Je to jednoduché, stačí znát správný postup. Každá z nás se na začátku učí, je to normální proces, při kterém se rozvíjíme. VOONO přírodní barvy jsou určeny k častému barvení, protože neobsahují amoniak ani peroxid.