Nejlepší světle hnědý odstín – henna, rostlinná barva na vlasy

VOONO světle hnědý odstín henna nejlepší

Jak na světle hnědý odstín:

Jaký je nejlepší světle hnědý odstín, který obsahuje rostliny? Tak aby nebyl příliš tmavý, ani do zrz? Lze ho namíchat? Ano, lze vytvořit takový odstín. Budete k tomu potřebovat Cassia obovata a odstín VOONO Dark brown.

Odstín obsahuje minimální procento Henna Lawsonia inermis. Cassia obovata umí velmi dobře zředit odstín a tím tak výsledný odstín zesvětlit. Proto jsme zvolili odstín Dark brown, který chytá do kávově studené, který smícháme 50:50 s Cassia obovata.

 

Jak postupovat:

 

Do misky vysypejte Cassia obovata o 50 gramů (recept je na delší vlasy) a Dark brown o 50 gramů. Do misky postupně nalijte horkou vodu o 50 Celsia, dokud při postupném míchní nevznikne konzistence jogurtu. Poté si umyjte vlasy přírodním šamponem, který neobsahuje silikony ani parabeny. Na vlhké vlasy aplikujte teplou směs, kterou nechte působit 45 minut až dvě hodiny. Na délce působení záleží  na Vás. Barva působí i regeneračně, takže dvě hodiny neuškodí. Poté barvu vymyjte šamponem, dokud voda není čirá.

 

Na co dát pozor:

 

  • Barvu předem testujte na pramen vlasů.
  • Barvu neaplikujte na čerstvě odbarvené vlasy zesvětlovačem, mohlo by dojít k mírnému nazelenání.
  • Barva je vhodná na světlé vlasy, jelikož rostlinné barvy na vlasy nezesvětlují, pouze váš vlasy obalí dle vaše podkladu.