10 důvodů, proč používat hennu na vlasy

Proč používat hennu?

  • je bez chemie
  • není testovaná na zvířatech
  • je vhodná pro všechny
  • je na ni spoleh
  • vytváří přirozené odstíny
  • má pozitivní vliv na kvalitu vlasů
  • je šetrná k přírodě
  • poskytuje širokou paletu přírozených odstínů
  • snadno se aplikuje
  • je cenově výhodná

O přírodních barvách na vlasy stále kolují mýty a fikce a často se tak zákaznice zbytečně obávají přechodu na přírodní barvy na vlasy. Dnešní článek tedy chceme věnovat 10 důvodům, proč přejít na přírodní barvy na vlasy (nebo je začít používat). Připravena? 

 

Upozornění: Vždy záleží na výběru produktu, těchto 10 důvodů je napsaných primárně o henně VOONO

 

 

 

 

1. Bez chemie

100% přírodní, ale doopravdy. Směs henny neobsahuje peroxid, amoniak, pesticidy ani  jiné chemické látky. Její obsah je zcela přírodní a není tedy škodlivé ani pro tebe, ani pro životní prostředí. Díky absenci chemických látek nedochází k alergickým reakcím a dermatologickým potížím u našich zákazníků

 

2. Netestováno na zvířatech

Zní to hrozně, ale naše produkty jsou testovány na lidech. Tedy nejdřív na našem týmu, následně na rodinných příslušnících a až poté se produkty dostávají k našim zákazníkům. Splňují ale samozřejmě veškeré atestace a náležitosti.

 

3. Vhodná pro všechny

Doslova pro všechny. VOONO henna je vhodná pro ženy i muže všech věkových kategorií, pro těhotné a kojící maminky a vlasová kosmetika klidně pro celou rodinu včetně domácích mazlíčků. 

 

 

 

 

4. Je na ni spoleh

Díky přírodní barvě na vlasy zakryje vlasové odrosty i šediny. Pomocí henny lze také obarvit obočí, vousy nebo si třeba vytvořit falešné pihy. 

 

5. Přirozené odstíny

Oproti chemickým barvám na vlasy vytváří henna pouze přírodní odstíny. Z toho tedy plyne, že člověk nebude moci přejít z černých vlasů na blond, ale může hennou doplnit svůj stávající odstín vlasů nebo jej změnit o trochu světlejší či tmavší. 

 

6. Pozitivní vliv

Již po první aplikaci henny (platí i u bezbarvé) jsou jasně viditelné výsledky. Vlasy jsou lesklejší, zdravější, plné života. Při dlouhodobém používání henna pomáhá s kvalitou vlasů, zaceluje vlasové vlákno a snižuje tak třepení konečků. Je také vhodným řešením při maštění vlasů, vypadávání nebo nadměrnému šedivění.

 

7. Šetrné k přírodě 

Jak jsme již zmínili, henna je šetrná k životnímu prostředí, protože směs je tvořena pouze bylinkami. Pokud jsi zero waste fanda a nechceš zatěžovat naši planetu přebytečným plastem, koupíš naše produkty i bez obalu tzn. bez papírové krabičky a bez plastových jednorázových rukavic a čepice. 

 

 

 

 

8. Barevné odstíny

Díky míchání barev mezi s sebou henna poskytuje širokou paletu přírozených odstínů, které můžeš vyzkoušet. Stačí jen využít jeden z našich návodů nebo se nás zeptat. 

 

9. Snadná aplikace

Už žádné 3 hodiny strávené u kadeřníka za velké peníze. Aplikaci henny zvládne každý v pohodlí domova a stačí mu k tomu jen pár věcí. Z barvení se po čase stane zábavný rituál, který lze spojit s odpočinkem, filmem nebo třeba zábavou s kamarádkou. 

 

10. Cenově výhodné

Kdo šetří, má za 3. To platí u všeho. Důležité je nešetřit na kvalitě, když kupuješ přírodní barvu na vlasy v obchodě. Co se týče henny VOONO, je cenově dostupná, troufáme si říct pro každého, plus můžeš ještě ušetřit koupí varianty bez obalu (neobsahuje krabičku, čepici a rukavice). Nabízíme také velké balení henny, které je cenově zvýhodněné, dárkové balíčky s dopravou zdarma a pro naše zákazníky během roku vymýšlíme zajímavé akce a slevy, díky kterým můžeš svůj barevný odstín získat s dopravou zdarma nebo ještě za nižší cenu. Stačí nás sledovat!