Zimní vlasová péče

Pro koho jsou vhodné VOONO produkty:

  • všechny osoby, kterým záleží na sobě a přírodě
  • milovnice zvířat
  • astmatiky
  • těhotné a kojící maminky
  • osoby trpící kožním onemocněním
  • pro kadeřníky, vlasové specialisty a trichology
  • pro ty, kteří chtějí mít krásné a zdravé vlasy
  • pro ty, kterým záleží na svém zdraví a vlasech

Tvé vlasy dostávají pod čepicí pořádně zabrat. Předejít mastným vlasům, dredům nebo plísním můžeš díky správné vlasové péči. Na téma jak pečovat o vlasy v zimě již jeden blogový článek máme, ale tentokrát ti prozradíme další rady a tipy, které tvým vlasům dodají lesk a šmrc v chladných měsících. 



Úprava vlasů v zimě

V chladných měsících jsou vlasy náchylnější na teplotní změny více než obvykle. Vlasy vždy vysuš pořádně ručníkem a následně vyfénuj teplým, ale ne horkým vzduchem. Ideální jsou vysoušeče vlasů, které mají funkci regulace teploty, kdy jejich digitální motor sám ochlazuje vzduch na nižší, zdravější teplotu. Zejména je důležité vyfénovat opatrně vlasovou pokožku, aby si předešla plísním nebo problémům s maštěním vlasům. Rychlé vyfoukání horkým vzduchem by pokožku mohlo vysušit a vytvořit tak popraskanou pokožku, z které by padaly šupinky lupů. Proto dávej vždy pozor a snaž se vlasy zatěžovat co nejméně! Žehličky, kulmy a laky na vlasy ponechej raději ve skříni. 

 

 

Správná vlasová kosmetika

V zimě se doporučuje používat přírodní vlasovou kosmetiku mnohem více. Kondicionéry, masky a olejíčky bez chemických složek napomáhají přilnutí keratinových šupinek vlasů a jejich uhlazení. Díky správné péči můžeš omezit třepení vlasů a také nadměrnou elektrizaci. Pokud věnuješ vlasům dostatečnou péči a výživu, udrží si svou vitalitu i pod čepicí nebo helmou. Uvidíš, jak budou vyživené prameny vlasů zářit blahem!

 

 

Oživ svůj odstín


Na našem blogu najdeš trendy vlasový odstíny, které ti budou v zimě slušet a navíc tvé vlasy budou krásně lesklé a plné života. Neboj se změny a vyber si nový odstín, který ti udělá radost. Toužíš po intenzivním oranžovém odstínu, který nikdo nepřehlédne? Nebo dáš raději přednost černé se švestkovými podtóny? 

Krásná a bohatá hříva je korunou každé ženy i pokud je doma na home-office!