Trendy květnové odstíny

Co se dozvíš v tomto článku?

  • Popelavě blonďatá
  • Měděná oranžová
  • Tmavě kaštanová
  • Havraní černá

Zima už řekla definitivně sbohem a teploty konečně šplhají ke dvaceti stupňům. Přicházející léto si tak vysloveně říká o oživení barevného odstínu pomocí přírodních barev na vlasy. VOONO nabízí širokou škálu trendy barev pro všechny vlasové odstíny, navíc bez amoniaku a peroxidu. Ať už chceš oživit svojí stávající barvu nebo úplně změnit barvu kštice, jak na to ti poradíme v tomto blogovém článku. Představujeme ti trendy květnové odstíny, které jsou šik a snadno je vytvoříš v pohodlí domova. 

 

 

Popelavě blonďatá

Trend odbarvené peroxidové hřívy pomalu upadá a o návrat se hlásí tlumenější odstíny blonďaté. Pokud jsi blondýnka nebo světlovláska, vyzkoušej naší Dark Ash Blonde, která je složená pouze z bylinek. Vyčaruje ti krásnou tmavou studenou blond.Navíc je bez peroxidu a jiných chemických látek a je tak vhodná i pro těhotné a kojící ženy.

Recept: Prášek zalij vodou o teplotě 30 – 60 stupňů Celsia. Nech působit 15 – 20 minut a pak důkladně vymyj.

 

Měděná oranžová

Cítíš, že by tvoje zrzavá barva potřebovala nový, zářivější odstín? Nebo jsi bruneta a chtěla bys na tohle léto vyzkoušet něco neokoukaného? Zrzavé odstíny jsou letošním hitem, tak proč je nezkusit?

Recept: Smíchej 50% Copper + 50% Orange + šťávu z jednoho citronu.

 

Tmavě kaštanová

Uvažuješ o oživení své hnědé kštice, ale nejsi si jistá odstínem? Vyzkoušej třeba tmavě  kaštanovou, která letos kraluje! S naší VOONO Dark Brown vykouzlíš krásné, tmavě hnědé vlasy. 

Recept: Prášek zalij vodou o teplotě max. 50 °C a nech působit 45 minut. 

 

 

Havraní černá

Vlasy jako havraní peří, které se pod slunečními paprsky třpytí a hází oslňující odlesky na kolemjdoucí? Nádherné a přitom zdravé vlasy ti zajistí Indigo se Soft Black. Navíc kryje i šediny!

Recept: Smíchej 50% Indigo + 50% Soft Black, prášek zalij vodou o teplotě max. 50 °C a nech působit 45 min.

 

Pro rychlejší a efektivnější barvení doporučujeme použít VOONO termo čepice, která je snadno pratelná a udržuje teplotu barvy během samotného barvení. Pokud si nejsi jistá teplotou vody, pomůže ti náš VOONO lihový teploměr, který ti teplotu správně určí.