No heat styling

Jak používat Sea Salt Sprej?

  • Nastříkej přiměřené množství do mírně vlhkých nebo suchých vlasů.
  • V předklonu pomačkej vlasy rukama.
  • Zafixuj kudrny/vlny pomocí fénu s difuzérem.
  • Pro větší objem jednotlivé kudrny/vlny od sebe odděl rukou/hřebenem.

Letní měsíce jsou skvělou příležitostí pro schování žehliček a fénů do komody. Představujeme ti no heat styling, tedy styling vlasů pouze s přirozeným vzduchem a teplotou. Máme pro tebe pár tipů, které ti pomohou na cestě k dokonalosti účesu bez zahřívání.

 

 

 

 

Proč se vyhnout stylingu za použití tepla? 

  • použití žehličky, fénu nebo kulmy na vlasy poškozuje vlasy vysokou teplotou, která je při použití nutná 
  • před použitím se používá vlasová kosmetika, která obsahuje silikony a další chemické látky, které vlasy obalují a tvoří na nich filtr → ten nepropouští do vlasu hydrataci a výživu, vlas se postupně vysušuje až se zlomí či vypadne 
  • použití může být nešetrné a příliš dlouhé, což vlasům ještě více škodí 
  • je zde riziko poranění nebo popálení 

 

Přijmi své vlasy takové, jaké jsou 

Kdo má kudrnaté vlasy, ten by chtěl rovné, a naopak. přijmi své vlasy takové, jaké je příroda vytvořila a vybírej si vlasovou kosmetiku, která je pro tvůj typ vlasů jako stvořená. Přijmi svou přirozenou krásu a báječnost svých kudrn nebo rovných vlasů. 

 

Správná vlasová péče je základ! 

Kdo má suché vlasy, potřebuje hydratační šampon a kondicionér. Kdo trpí na lupy, tak zase přípravky proti lupům. Správný výběr přírodní vlasové kosmetiky je základ a odvíjí se od něj správná péče o vlasy a vlasovou pokožku. 

 

Pro správnou péči o tvé vlasy doporučujeme naše VOONO šampony a kondicionéry, které neobsahují žádnou chemii a jsou 100% přírodní.

 

 

 

 

Pozor na mechanické poškození 

Nešetrné sušení ručníkem nebo hrubé rozčesávání může natropit pořádnou neplechu. I taková drobná gumička, která vlasy zacuchá nebo řetízek, který se věčně zamotává, může potrhat nejeden pramen vlasů. 

 

Přirozené vlny bez kulmy 

Krásné vlny jako od moře lze vytvořit i bez kulmy. Sea Salt Sprej ti vytvoří vlny či zafixuje účes bez tepelných úprav. Jeho aplikace je velmi jednoduchá, prostě sprej jen protřepej a aplikuj na suché nebo vlhké vlasy. Poté vlasy zespodu pomačkej a dlouhotrvající účes je na světě. 

 

Sea Salt Sprej 

Náš Sea Salt Sprej dokáže vykouzlit pořádné vlnobití. Navíc je 100% přírodní, není testován na zvířatech, neobsahuje žádné silikony, parabeny či umělé konzervanty. Je vytvořen pouze z přírodních látek, ze soli z Mrtvého moře a je velmi šetrný k pokožce. Vzhledem k tomu, že je unisex, je super i pro muže. Výhodou je navíc balení 100ml, které podléhá toleranci tekutin v letadle.

 

Jak na správné použití? 

Se sprejem zatřep tak, aby minerály nezůstaly na dně lahvičky. Poté sprej aplikuj na suché či vlhké vlasy. Vlasy zespodu pomačkej dokud nevytvoříš jemné, až velké plážové vlny. Sea Salt Sprej se dále dá použít na uhlazení nepořádných malých vlasů, které trčí při tvorbě drdolů, copů a podobně nebo pro muže na vytvoření uhlazujícího efektu.