Jak na kudrnaté vlasy bez kulmy?

Jak používat Sea Salt Sprej?

  1. Nastříkej přiměřené množství do mírně vlhkých nebo suchých vlasů.
  2. V předklonu pomačkej vlasy rukama.
  3. Zafixuj kudrny/vlny pomocí fénu s difuzérem.
  4. Pro větší objem jednotlivé kudrny/vlny od sebe odděl rukou/hřebenem.

Zázrak jménem Sea Salt Sprej – přírodní sprej pro vlnité vlasy. Jak dostat ze Sea Salt Spreje co nejvíc a proč je tento stylingový produkt jeden z našich nejoblíbenějších produktů přírodní vlasové kosmetiky? Přečti si náš článek a bez VOONO Sea Salt Spreje už se také neobejdeš! Budeš mít vlasy jako mořská panna a to kdykoliv a kdekoliv. 

 

Proč nemůže Sea Salt Sprej v tvé koupelně chybět?

Rychle funguje a má okamžitý efekt. Stačí vědět, jak na to. Díky tomuto přírodnímu spreji s obsahem soli z Mrtvého moře získáš plážové vlny i bez dovolené. Mírně zrnitá textura vytvoří messy look z tvé hřívy a je vhodný pro všechny typy vlasů. Cestovat můžeš prstem po mapě, ale tvé vlasy budou jako čerstvě od moře. Další výhodou je recyklovatelná lavička o velikosti 100 ml, která se ti vejde do příručního zavazadla nebo do kabelky. 

 

 

Proč si rozhodně pořídit VOONO Sea Salt Sprej?

 

  • Lze vyčesat
  • Velikost
  • Uhlazení culíků
  • Tvoří vlny
  • Přirozený vzhled
  • Skleněná lahvička
  • Vegan
  • Eko
  • Bez silikonů a parabenů

 

 

Z čeho je vyroben?

VOONO Sea Salt Sprej neobsahuje žádné silikony, parabeny ani chemické sulfáty. Vše je založeno na bázi minerálů a olejů. Sprej pro vlnité a kudrnaté vlasy voní po citronové trávě, takže se můžeš kochat svěžestí a pocitem dovolené u moře. Podrobné složení najdeš zde v sekci složení. 

 

Jak sprej správně použít?

Se sprejem zatřep tak, aby minerály nezůstaly na dně lahvičky. Poté sprej aplikuj na suché či vlhké vlasy. Vlasy ze spodu pomačkej dokud nevytvoříš jemné, až velké plážové vlny. Sea Salt Sprej se dále dá použít na uhlazení nepořádných malých vlasů, které trčí při tvorbě drdolů, copů a podobně nebo pro muže na vytvoření uhlazujícího efektu. 

 

Příprava na kudrnatý účes

Vlnité vlasy bez správného stylingu můžou vypadat poškozeně, bez lesku až neupraveně. Naše zákaznice proto používají pro své vlnité účesy VOONO hydratační šampon a kondicionér. Ten obsahuje velké množství Aloe vera, vlasy správně hydratuje a díky němu je každá vlna a vlnka pružná. 

 

Inspiruj se fotkami z Pinterestu: