HAIR OF GAURÍ: zázrak pro vlasovou pokožku

Obchody jsou plné vlasových masek a olejů, které výrobci doporučují na zacelení konečků a výživu vlasů. Napadlo vás ale někdy, že je mnohem důležitější věnovat se vlasové pokožce? Pokud chceme mít krásné a zdravé vlasy, musíme se zaměřit právě na místo, ze kterého naše vlasy rostou, což je právě pokožka vlasů. Když jí nevěnujeme žádnou pozornost a jen ji párkrát týdně umyjeme šampónem, nemůžeme se divit, že jsou naše vlasy suché, bez lesku a lámavé. Právě proto bychom měli používat masky, které jsou primárně určeny právě na vlasovou pokožku. Zapomeňte na krémové zábaly plné silikonů, glycerinu a škodlivých konzervantů. Vyzkoušejte bylinnou masku Hair of Gaurí!

Výhodou masky Hair of Gaurí je to, že neobsahuje žádné zbytečné ingredience. Najdete v ní jen čisté bylinky, bez kterých si indické ženy nedokážou pravidelnou vlasovou péči představit. Jaké to jsou? Vitaminová amla, neboli indický angrešt, má vysoký obsah vitaminu C, podporuje růst vlasů a zabraňuje šedivění. Neem je známý pro své antiseptické účinky, takže výborně účinkuje proti svědění vlasové pokožky a také proti lupům. Arnika prohřeje vlasovou pokožku, díky čemuž podporuje růst nových vlasů a zabrání jejich nadměrnému vypadávání. Růže pokožku příjemně ochlazuje a dodává jí spoustu vzácných pečujících látek a antioxidantů. Shikakai dodává vlasům lesk a šetrně čistí pokožku hlavy, jelikož obsahuje přírodní saponiny. Bezbarvá henna nezmění odstín vašich vlasů, ale postará se o jejich důkladnou regeneraci a zacelení. Prostě a jednoduše – Hair of Gaurí obsahuje pečlivě vybranou směs těch nejosvědčenějších rostlin, díky kterým vaše vlasy porostou rychleji, budou lesklejší, pevnější a bez roztřepených konečků a vaše pokožka bude zdravá a svěží, bez lupů a nebude se rychle mastit.

Díky tomu, že se jedná o bylinný prášek, máte jistotu, že maska neobsahuje žádné látky, které by vaší vlasové pokožce a vlasům nějak uškodily. Prášek stačí rozmíchat ve vlažné vodě tak, aby vznikla směs, která se vám bude na pokožku dobře nanášet. Pokud chcete, můžete do masky přidat například trochu rostlinného oleje, například arganového. Směs bylin důkladně vmasírujte do celé vlasové pokožky, ale nezapomeňte ji vetřít i do celé délky vlasů – byliny totiž vlasy regenerují a zacelují. Zabalte do fólie a nechte působit minimálně 30 minut, ale klidně až dvě hodiny. Masku důkladně vymyjte, a jestliže jste do směsi přidali rostlinný olej, doporučujeme použít šampón.

Maska Hair of Gaurí je vhodná pro všechny typy vlasů, pro všechny délky a pro všechny barvy a samozřejmě ji mohou používat i muži. Jedinou výjimku bohužel tvoří vlasy ošetřené chemickými světlými odstíny. Takové vlasy jsou totiž kvůli ztrátě svého přirozeného pigmentu “otevřené” vůči všem barvivům a může se stát, že dojde k reakci s obsaženými bylinami, tedy ke změně barvy vlasů. Zejména amla může zareagovat s prasklým odbarveným vlasem tak, že mírně změní jeho barvu. Jestliže je vaše světlá barva přirozená a obáváte se, že bylinky váš odstín změní, můžete masku nejprve aplikovat jen na pokožku hlavy. Pokud máte vlasy ošetřené chemickými tmavými odstíny, nemusíte se změny barvy obávat. Rozhodně doporučujeme využít celkový potenciál masky, takže ji naneste jak na pokožku, tak na celou délku vlasů. Výsledek bude rozhodně stát za to!