5 důvodů, proč je lepší být zrzka

Důvod číslo 1: Nikdo vás nepřehlédne

Černovlásek, blondýnek a brunetek běhá po ulicích víc než dost. Ale zrzky? Těch je jako šafránu! Ať už půjdete kamkoliv, vězte, že budete vždy středem pozornosti.

Důvod číslo 2: Zrzavé vlasy jsou unikátní

Věděli jste, že jen 2% lidí na naší planetě mají zrzavé vlasy? Ne? Tak teď to víte! Takže dokud nebudou chtít být zrzaví úplně všichni, budete mezi všemi těmi blondýnkami a brunetkami vlastně trochu jako jednorožec.

Důvod číslo 3: Kdo by neměl rád Arielu?

Ariela je ze všech disneyovských princezen nejlepší. Je to mořská panna. Je statečná. Dalo by se říct, že její taťka je vlastně bůh všech moří a oceánů, Poseidon, což je fakt super. No, a je to mořská panna. A jakou má barvu vlasů? Červenou! Na Halloween se tak díky své červené hřívě budete moct proměnit v mořskou pannu.

Důvod číslo 4: Nikdy se neztratíte v davu

Znáte to. Jste s přáteli na hudebním festivalu/ve výprodeji/v jakémkoliv obchodě před Vánoci, všude kolem je plno lidí, z nichž jen 2% mají zrzavé vlasy. Takže pokud budete patřit mezi tato 2%, rozhodně se nemůže stát, že byste se mezi ostatními tuctovými vlasatci ztratili.

Důvod číslo 5: Pokud narazíte na věhlasného malíře, pravděpodobně vás bude chtít zvěčnit

Malíř potřebuje svou múzu. A spousta múz byly zrzky! Zrzavá hříva uhranula Klimta, Botticelliho, Tissota, Degase, Renoira a mnohé další. Co si budeme povídat, ona i ta Mona Lisa má pod závojem mírně načervenalý odstín.

Pokud vás příroda neobdařila přirozeně zrzavým odstínem vlasů, zkuste rostlinné barvy VOONO! Odstín Copper vytvoří z vašich světlých vlasů krásný měděný závoj, tmavším vlasům dodá hřejivý šmrnc. Pokud chcete, aby vaše vlasy planuly jako oheň, vyzkoušejte odstín Orange. Obsažené indické byliny prohloubí a ztmaví barevný výsledek, takže vaše vlasy budou sytě červeno oranžové.