Vegan produkty VOONO

Naše produkty jsou:

  • bio
  • eko
  • vegan
  • vegetarian
  • cruelty free
  • bez obalu 

Veganské a vegetariánské produkty jsou v dnešní době velmi vyhledávané nejen v obchodem s potravinami, ale i v prodejnách kosmetiky. Jaké jsou naše hodnoty? 

 

 

 

 

O nás 

Naším přáním je, aby lidé žili v souladu s přírodou. Naše společnost chápe zodpovědnost za život a aktivně se podílí na čistším světě pro všechny. Dbáme na původ veškerých surovin k výrobě kosmetiky, ale také na striktní zákaz testování na zvířatech. Každý z produktů VOONO v sobě skrývá příběh těch nejčistších rostlin.

 

Kadeřnictví VOONO

Stejně jako náš e-shop, tak naše frančízové kadeřnictví vyznávají stejné hodnoty jako naše firma. Používá se zde výhradně přírodní vlasová kosmetika značky VOONO a hennu je možné zakoupit bez obalu do vlastní zavařovací sklenice nebo jiného uzavíratelného produktu. 

 

Sleduj naše kadeřnictví na Instagramu: 

Baj’s by VOONO

VOONO Bratislava 

 

Odběratelé 

Našimi odběrateli jsou nejčastěji bio a bezobalové prodejny, které, stejně jako my, dávají přednost ekologickým variantám produktu. I zde si tedy vegetariáni a vegani přijdou na své, jelikož kromě vlasové kosmetiky pořídí i tělovou nebo pleťovou kosmetiku, která byla vyrobena bez nutnosti testování na zvířatech. 

 

Komentář majitelky VOONO

Veganské produkty miluji a rozhodně podporuji jejich výrobu. Testování na zvířatech je pro nás nepřípustné.

 

Seznamte se s veganskými produkty VOONO

Hydratační šampon 

 

 

 

 

Hydratační kondicionér 

 

 

 

 

Sea Salt Sprej 

 

 

 

 

Masky na vlasy 

 

 

 

 

Henna