Všechny barvy ohně

Co se v dnešním článku dozvíš?

  • Jahodová blond
  • Přirozená zrzka
  • V barvě cihel
  • Víla Ariel
  • Vínová

Přirozenou zrzavou hřívou oplývá pouze jedno procento světové populace. Největší výskyt lidí se zrzavou kšticí je ve Skotsku. Tudíž šance, že některá z nás dostala do vínku nádhernou barvu vlasů ohně, je poměrně malá. Naštěstí nemusíš zoufat! S přírodními barvami VOONO vykouzlíš všechny možné zrzavé odstíny od sytě oranžových po tmavě červené. Jak na to, se dozvíš v článku!

 

 

 

 

Jahodová blond

Léto je obdobím jahod a krásných barev. Dodej své blonďaté hřívě šmrnc bez nutnosti chemie nebo peroxidu a vyčaruj si jahodovou blond pomocí našeho návodu.

 

Smíchej: 95% Cassia Obovata + 5% Copper

Teplota vody: 60 stupňů Celsia

 

 

Přirozená zrzka

Vykouzli se světlou přirozenou zrzavou barvu bez chemie! Vyzkoušej náš recept. Pro zvýraznění barvy můžeš přidat do směsi šťávu z jednoho citronu.

 

Smíchej: 80% Cassia Obovata + 20% Copper

Teplota vody: 60 stupňů Celsia

 

 

V barvě cihel

V tomto zářivém cihlovém odstínu tě nikdo nepřehlédne! Namíchej si šťavnatou zrzavou podle našeho receptu. Díky ibišku se barva ještě více zvýrazní.

 

Smíchej: 100% Orange + Ibišek

Teplota vody: 60 – 90 stupňů Celsia 

 

 

Víla Ariel

Pamatuješ si na mořskou vílu Ariel a její nádherně rudé vlasy? Díky naší Wine Red můžeš dosáhnout tohoto zářivého odstínu také. Když ještě přidáš prášek z ibišku, prášek, zvýrazníš červené pigmenty.

 

Použij: 100% Wine Red + Ibišek

Teplota vody: 60 – 90 stupňů Celsia 

 

 

Vínová 

Letní měsíce bývají plné dobrodružství a vášně. Oživ svoje vlasy vínovým ombré, které při dotyku slunečních paprsků nádherně září. Pokud chceš barvu ještě zvýraznit, přidej ibiškový prášek.

 

Smíchej: 60% Wine Red + 40% Dark Brown (ideálně namíchej barvy zvlášť) 

Teplota vody: 60 stupňů Celsia pro Wine Red odstín a 90 stupňů Celsia pro Dark Brown