0

VOONO rozšiřuje své portfolio o produkty pro péči o pleť

22. 9. 2024

Zajímáš se v kosmetice o šetrné alternativy pro pokožku i naši planetu? Pak je pro tebe VOONO kosmetika skvělou volbou. VOONO přináší novou dimenzi péče o pleť s řadou produktů, které spojují to nejlepší z vědy a přírody. 

V čem je VOONO Skin Care unikátní:

Pyšníme se čistým složením, které neobsahuje žádné umělé parfemace, alkohol ani jiné nežádoucí látky. Vyhnuli jsme se použití petrochemických přísad, jako jsou parabeny, fenoxyethanol nebo syntetická barviva. Naše produkty jsou zcela bez geneticky modifikovaných organismů a jejich složení je navrženo s maximálním respektem k přirozeným potřebám pleti.


Výhody naší kosmetiky:

Kosmetika od VOONO je vytvořena opravdu pro každého. Ať už jsi muž nebo žena, mladší nebo starší. Naše produkty jsou vegan friendly a unisex, což znamená, že jsou ideální pro všechny. Díky absenci chemických látek jsou bezpečné a šetrné, takže je můžeš bez obav používat každý den.


Přírodní rutina s VOONO Skin Care:

Přechod na přírodní kosmetiku může být pro tvoji pleť tím nejlepším rozhodnutím. Naše produkty totiž podporují přirozené procesy pokožky a pomáhají jí obnovit rovnováhu, aniž by ji zatěžovaly zbytečnou chemií. Možná bude tvé pleti chvíli trvat, než si na novou péči zvykne, ale jakmile se tak stane, uvidíš spokojenou a zářivou pleť.


Proč si tedy vybrat přírodní kosmetiku?

Když si vybereš VOONO, děláš nejen něco dobrého pro sebe, ale také pro naši planetu. Naše kosmetika je certifikovaná organizací Ecocert. To znamená, že je vyráběna udržitelným způsobem, který respektuje přírodu a chrání biodiverzitu. Nepoužíváme žádné škodlivé petrochemické přísady, a naše obaly jsou plně recyklovatelné, takže snižujeme dopad na životní prostředí na minimum. 

Na jaké produkty se můžeš těšit:

  • SPF 30 s lehkým krytím funguje jako BB cream na minerální bázi. Tento produkt nejen chrání pleť před sluncem, ale také ji intenzivně hydratuje díky obsahu kyseliny hyaluronové.

 

  • Sérum Vitamín C, které kombinuje směs kyselin, avokádový olej, kyselinu hyaluronovou a šípkový olej. Toto sérum podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, což zajišťuje pevnost a pružnost pleti. Vitamín A pomáhá s pigmentací a Vitamín E poskytuje intenzivní hydrataci a ochranu proti vysušení.

 

VOONO Skin Care je více než jen kosmetika – je to cesta k zdravé a zářivé pleti, která respektuje vás i přírodu.