Sea Salt Sprej

Co se dozvíš v tomto článku?

  • Co Sea Salt Sprej umí
  • Jaké je jeho složení
  • Jaké účesy dokáže vytvořit
  • Jak jej správně aplikovat

Jak dostat ze Sea Salt Spreje co nejvíc a proč je tento stylingový sprej nejoblíbenějším produktem našich zákaznic? Přečti si náš článek a bez VOONO Sea Salt Spreje už se také neobejdeš!

 

 

Přírodní vlnobití

Toužíš po sexy vlnách či kudrlinách nebo chceš dát tvar prstýnkům svých již vlnitých vlasů? Jsi majitelkou rovných vlasů, ale jednou za čas bys ocenila plážové vlny, i když zrovna nejsi na dovolené? Vyzkoušej náš Sea Salt Sprej, který dokáže vykouzlit pořádné vlnobití. 

 

Navíc je 100% přírodní, není testován na zvířatech, neobsahuje žádné silikony, parabeny či umělé konzervanty. Je vytvořen pouze z přírodních látek, ze soli z Mrtvého moře a je velmi šetrný k pokožce. Vzhledem k tomu, že je unisex, je super i pro muže. Výhodou je navíc balení 100ml, které podléhá toleranci tekutin v letadle.

 

 

Bez kulmy

Už nemusíš trávit hodiny v koupelně s kulmou, aby sis vytvořila krásné vlny. Sea Salt Sprej ti vytvoří vlny či zafixuje účes bez tepelných úprav. Jeho aplikace je velmi jednoduchá, prostě sprej jen protřepej a aplikuj na suché nebo vlhké vlasy. Poté vlasy zespodu pomačkej a dlouhotrvající účes je na světě. Pro ještě lepší efekt, použij Sea Salt Sprej v kombinaci s difuzérem. 

 

Letní cestování

Letní dovolená, posezení na terase, drinky na zahrádkách a plážové párty jsou za dveřmi. Nezatěžuj svoje vlasy nešetrnými přípravky, ale příbal si s sebou raději Sea Salt Sprej, který svojí velikostí hravě strčíš do kufru. Se Sea Salt Sprejem vytvoříš trendy “wet look” na diskotéku, romantické vlny na rande nebo s ním zafixuješ neposedné vlasy při tvorbě drdolu. Fantazii se meze nekladou!