Rozhovor se Soňou

Nezapomeň Kadeřnictví VOONO Bratislava sledovat na Facebooku a Instagramu. Pokud tě zajímá spolupráce s VOONO, kontaktuj nás na e-mailu obchod2@voono.cz.

Soňa je velmi úspěšná podnikatelka a majitelka Kadeřnictví VOONO Bratislava, ve kterém používá naše přírodní barvy. Co ji přivedlo právě k VOONO a co ji nejvíce oslovilo? Jaká je její vlasová rutina? Přečti si rozhovor s inspirativní Soňou.

 

 

 

 

Co tě vedlo k používání přírodních barev namísto chemických?

Přiznám se, že jsem vlasy nikdy chemickými barvami nebarvila. Když jsem na hlavě viděla první stříbrné nitky, věděla jsem, že chemickou cestou se vydat nechci. Nadbytečné chemii v kosmetice se snažím maximálně vyhýbat. A tak jsem patrála, až jsem objevila VOONO a brněnský salón.

 

Jaké výhody má barvení hennou?

Pro mě je to na prvním místě zdraví vlasů. Vlasy získávají hustotu, lesk, dobře rostou. Je vidět, že bylinkové zábaly jim prospívají. Zákaznice si pochvalují i zlepšení stavu vlasové pokožky. Méně se mastí a mizí i lupy.

 

Proč jsi si vybrala zrovna VOONO?

Od začátku jsem hledala značku s profesionálními službami a salonem, protože jsem si nechtěla vlasy barvit doma. Myslím si, že to patří do rukou odborníka. Tuto možnost z přírodních barev nabízelo jen VOONO. Proto jsem se rozhodla tuto službu přinést i do Bratislavy. 

 

Jaké hodnoty tě u VOONO nejvíce oslovily?

Určitě je to práce s čistě přírodní kosmetikou. Mnoho kosmetických značek samy sebe označují za přírodní, ale při podrobnějším prozkoumání, mají ve složení kopu syntetiky a ne zrovna zdraví prospěšných látek. 

Dale mě oslovilo i to, že se jedná o lokální značku. Ráda svými nákupy podporuji místní a těší mě, že i v podnikání mohu spolupracovat se značkou z regionu. 

 

Jaká VOONO barva má u zákaznic největší úspěch?

Zatím nám nejvíce ubývá Medium a Dark brown, červených tónu se dámy trochu bojí. I když já osobně mám nejraději Copper, která dává hnědým vlasům krásné měděné tóny. 

 

Jak vypadá tvoje vlasová rutina?

Vlasy si barvím asi jednou za dva měsíce. Mezi tím si dávám alespoň jednou za dva týdny masku, které střídám. Vlasy si umýván jednou za dva až tři dny a snažím se je vždy u kořínku usušit. Přiznám se, že na složitý styling mi času moc nezbývá, takže většinou  si je jen rychle přestříkám slaným sprejem.

 

Jaké máš plány na léto?

Věřím, že bude čas i na delší oddych u moře, který nám už nepřekazí pandemie ani jiné nepříjemné okolnosti. Pohled na modrou mořskou vodu mi vždy dodá energii.

 

Co ráda děláš ve volném čase?

Ráda se věnuji svým koníčkům. V mém případě můžete brát tuto větu doslova, protože mojí zálibou, které věnuji nejvíce času je ježdění a můj čtyřnohý kamarád Eaton.

 

Co tě naplňuje a dělá šťastnou?

Kromě přátel a koníka je to určitě práce. Jsem velmi kreativní typ, ráda rozbíhám a tvořím nové věci jako je například náš kadeřnický salón. Když vidím výsledek v podobě spokojených zákaznic, je to pro mě velmi uspokojující pocit.