Rozhovor s Dominikou z Baj’s by VOONO

Nezapomeň Baj's by VOONO sledovat na Facebooku a Instagramu. Pokud tě zajímá spolupráce s VOONO, kontaktuj nás na e-mailu obchod2@voono.cz.

Baj’s by VOONO je jedno z našich botanických kadeřnictví, kde se používá výhradně přírodní vlasová kosmetika. Nahlédni pod pokličku profesionálního kadeřnického salonu, díky tomuto rozhovoru s kadeřnicí Dominikou.

 

 

 

 

Jsi kadeřník, kadeřnice a je tvým snem si otevřít přírodní kadeřnictví? Jsi podnikatel/ka a hledáš zajímavý a smysluplný projekt, do kterého investovat? Je tu šance pro tebe! VOONO nabízí franšízu přírodního kadeřnictví. Chceme rozšířit síť našich přírodních kadeřnictví do dalších měst po celé České republice a Slovensku. Ozvi se nám

 

Co tě na přírodních barvách VOONO nejvíce baví?

Henna vykouzlí na vlasech opravdu přirozené tóny. Příjemné barvy, které ladí k podkladu vlasů, sluší každé ženě a navíc jsou bez obsahu chemie. Zákaznice se tedy nemusí bát šokujícího výsledku a všichni od nás vždy odcházejí s úsměvem a skvělým novým barevným odstínem vlasů. 

 

Jaký je nejčastější odstín tvých zákaznic?

Záleží hodně na ročním období. V létě mají zákaznice větší odvahu a letí spíš výraznější, hodně zrzavé nebo červené odstíny. V zimě je naopak větší poptávka po regeneračních maskách a decentnějších odstínech.

 

Proč jsou přírodní barvy na vlasy pro tvé zákaznice lepší než chemické?

Mezi mou klientelu patří kojící maminky nebo těhotné ženy. Díky přírodním barvám na vlasy maminky nemusí slevovat ze svého komfortu, protože henna neobsahuje chemii, která by jim nebo miminku uškodila. Dále jsou zde zákaznice, které mají alergie na chemické barvy nebo trpí například lupénkou. Pro ně je používání přírodních barev jediná vhodná metoda barvení vlasů, která jim s vlasovými problémy ještě pomůže.

 

 

 

 

Jaká je tvá vlasová rutina?

Vlasy asi jednou za dva měsíce barvím odstínem Copper. Občas do něj přidám lžíci bezbarvé henny Cassia Obovata. Pravidelně vlasy umývám VOONO šamponem pro poškozené vlasy, používám VOONO kondicionér a občas i Sea Salt Spray. Ten si aplikuji jen tak, pro jeho krásnou citronovou vůni. Své vlasy nechávám spíše přirozeně uschnout a teď na léto si je nechávám dorůst, abych si mohla plést copy s pentlí.

 

Jsou přírodní barvy vhodné i pro muže, tedy mohou být tví zákazníci i pánové?

Rozhodně jsou vhodné pro všechny! Svému příteli jednou za čas aplikuji regenerační masku Amlu proti lupům a on si výsledek velice pochvaluje.

 

Jaké VOONO produkty bys doporučil ženám pro každodenní používání?

Stoprocentně šampon a kondicionér. Jsou vážně skvělé. Hmmm, ta jemná vůně!

 

Máš pro naše čtenáře nějaký vlasový tip?

Určitě, tady jsou: 

  • Pokud si barvíš vlasy hennou, doporučuji používat jemný, šetrný přírodní šampon, díky kterému ti přírodní barva déle vydrží.
  • Do odstínu Copper přidávej šťávu z citronu.
  • Pro výraznější červenou, je dobré k odstínu Wine Red přidat ibiškový prášek.
  • Chystáš se k moři? Nechej hennování až po příjezdu. Díky sluníčku vlasy trochu vyblednou a odstín henny potom bude o to výraznější.