Rozhovor s Darinou

Co tě na přírodním barvení nejvíce baví?

  • Experimentování při míchání barev
  • To, že se barvím pomocí bylin a bez chemie
  • Barvy se vymývají do přirozených odstínu a není tak vidět odrost
  • Produkty jsou vhodné pro celou moji rodinu včetně mužů
  • Šetřím přírodu i své osobní finance

Naší novou posilou v týmu je Darina, která má na starost naši zákaznickou a vlasovou podporu. Stará se nám také o náš Instagram a proto ihned při nástupu dostala za úkol začít používat VOONO produkty. Jaký byl výsledek a co Darča říká teď na produkty, které každý den prezentuje na našich sociálních sítích? 

 

Proč se barvíš hennou?

Protože se mi líbí přirozenost odstínu a to jak se vlasy po henně lesknou. Navíc si myslím, že je to velmi finančně výhodné a neškodí to mému zdraví.

 

 

 

Jaké bylo tvé první barvení VOONO hennou? 

První barvení bylo poměrně v klidu, protože veškeré kroky a odstín jsem předem konzultovala s Katkou (majitelkou firmy VOONO), takže žádné zezelenání ani jiné nežádoucí efekty se nekonaly. Pamatuji si, že jsem se na barvení hrozně těšila, protože jsem se celé léto ničím nebarvila a moje vlasy to opravdu potřebovaly! 

 

Při samotném barvení jsem směs zalila nedostatečným množstvím vody, takže ta konzistence nebyla úplně optimální a vlasy se při barvení cuchaly. Nicméně vzala jsem si z toho ponaučení pro příště a nyní dávám vody raději více, aby směs byla tekutější a lépe se nanášela!

 

 

VOONO Tip: Vždy směs smíchej s vodou tak, aby vznikla konzistence řeckého jogurtu. 

 

Používá VOONO produkty ještě někdo jiný z tvé rodiny?

Na VOONO produkty přešla postupně skoro celá naše rodina. Ihned jsme vyměnili šampony a kondicionéry se silikony za VOONO přírodní šampon a kondicionér. Mamka se poprvé barvila zároveň se mnou a z výsledku byla nadšená. Měla odbarvené blond melíry a použila Amlu s Cassiou, takže výsledný odstín byla studená blond, po které vždy toužila. Ani chemie nedokázala tak krásný odstín jako henna!

 

 

Proběhlo ještě jiné barvení člena tvé rodiny?

Další experiment s hennou se konal na babičce! Použila jsem odstín Light Brown s Cassiou. Na šediny nám tato směs chytla trošku výrazněji a babička se zděsila zrzavého nádechu, takže jsem na ní aplikovala ještě Amlu, abych odstín stáhla lehce do studena a to už bylo VOONO!

 

Jaký je tvůj nejoblíbenější produkt? 

To je těžká otázka, protože všechny produkty mám moc ráda! Můj nejoblíbenější produkt je asi Dark Brown, protože je to přesně ten odstín, který jsem roky hledala. Nově také určitě termo čepice, která celý proces barvení urychluje.

 

 

Jak vypadá tvá vlasová rutina? 

Snažím se vlasy zatěžovat co nejméně – vyhodila jsem zbytečné produkty jako laky, tužidla, stylingové produkty určené pro ochranu před teplem, atd. a začala používat opravdu jen kvalitní šampon, kondicionér a olejíček na konečky. Každé 3-4 dny si umyji vlasy přírodním VOONO šamponem a kondicionérem, vlasy nechám volně proschnout, vmasíruji olejíček a vyfoukám vlasy do roviny. Mám vyzkoušené, že pak nemusím použít žehliču na vlasy. Příležitostně používám kulmu, ale poslední dobou jsem se naučila dělat vlasové vlny pomocí zapletených copů na noc a Sea Salt Spreje.

 

Na našem Youtube kanálu najdeš nejnovější videa přímo s Darinou a také si ji můžeš poslechnout v našich podcastech