Pro zdravé vlasy a tělo

Balíček pro zdravé vlasy a tělo obsahuje:

  • VOONO hydratační šampon pro poškozené vlasy 
  • Dr. Vitamin kolagen 5000 mg na Pleť, vlasy a nehty (9 složek) - jahodový nápoj v prášku 226 g

Podpoř svou krásu zevnitř i zvenku, díky speciálnímu balíčku pro zdravé vlasy a tělo. Spojili jsme se se značkou Dr. Vitamin a společně vytvořili balíček, který dodá tvému tělu vše, co potřebuje pro to, aby bylo zdravé a krásné. 

 

 

 

 

Používání doplňků stravy konzultuj se svým lékařem nebo lékárníkem, hlavně v případech užívání běžných léků. Vždy dodržuj doporučené dávkování! 

 

Balíček pro zdravé vlasy a tělo

 

Pořiď si speciální VOONO balíček, který ti zajistí krásu zevnitř i zvenku. Kolagenový nápoj Dr.Vitamin s přírodní jahodovou příchutí bez jakýchkoliv chemických škodlivin a přírodní hydratační šampon od VOONO, udělá tvé vlasy krásně lesklé a zdravé.

 

 

 

 

Co obsahuje? 

 

Hydratační šampon pro poškozené vlasy 

Hydratační šampon VOONO hloubkově hydratuje vlasy a zároveň o ně pečuje. Díky pravidelnému užívání budou tvé vlasy chráněny před ztrátou vlhkosti, budou krásně lesklé a plné života. Kávový extrakt dodá tvým vlasům sílu a lesk, francouzská levandule ošetřuje vlasovou pokožku a šalvěj zintenzivňuje poddajnost vlasů. Ručně lisovaný bio arganový olej vlasy chrání před vnějšími negativními vlivy, maximálně je hydratuje a v kombinací s grepem zanechá ve vlasech krásnou svěží vůni.

 

Jahodový nápoj od Dr.Vitamin 

Kolagen na pleť, vlasy a nehty 5000 mg je směs látek pro krásu zevnitř, vytvořená pro tvoji pokožku, vlasy, nehty. Obsahuje až 9 složek – vysoké množství 5000 mg klinicky testovaného mořského kolagenu typu I a III, vitamin C a E, kyselinu hyaluronovou, zinek, selen a biotin. Chutný jahodový Kolagen na pleť, vlasy a nehty obsahuje hydrolyzované kolagenové peptidy z ryb – nejkvalitnější formu kolagenu od firmy, která se výrobě této suroviny věnuje již více než 175 let (pocházejí z Francie a jsou největší výrobce této suroviny na světě, a to je důvod proč můžeme říci, že náš kolagen má skvělé senzorické vlastnosti). Kolagenové peptidy z mořského kolagenu jsou pro člověka nejlépe využitelné pro vlasy, nehty a pleť. 

 

Zdroj informací: Web Dr.Vitamin