Pro krásné vlasy, pleť a nehty

Balíček pro krásné vlasy, pleť a nehty obsahuje: 

  • VOONO hydratační kondicionér pro poškozené vlasy 
  • Dr. Vitamin vlasy, pleť a nehty (měsíční kúra) - 30 tab.

 

Toužíš mít pevnou, pružnou a hebkou pokožku, vyhlazené vrásky, zdravé a lesklé vlasy a pevné nehty? Tvé přání je naším rozkazem. Sestavili jsme pro tebe přírodní balíček vlasové kosmetiky a vitamínů, které ti pomohou mít krásné vlasy, pleť i nehty! 

 

 

 

 

 

Používání doplňků stravy konzultuj se svým lékařem nebo lékárníkem, hlavně v případech užívání běžných léků. Vždy dodržuj doporučené dávkování! 

 

Balíček pro krásné vlasy, pleť a nehty

VOONO balíček, který dodá tvým vlasům, nehtům a pleti dokonalý vzhled. Ideální pro pevnou, pružnou a hebkou pokožku, vyhlazené vrásky, pevné nehty a zdravé, lesklé vlasy, kterým pomůžeš i VOONO hydratačním kondicionérem. Aktivní složky v tabletě mají silný účinek na stav pokožky, kvalitu vlasů a pevnost nehtů. 

 

 

 

 

Co se skrývá v našem balíčku? 

 

Hydratační kondicionér pro poškozené vlasy

Je vhodný pro každodenní používání, pro celou rodinu a krásně voní. Mezi jeho největší přednosti patří obsah kávového extraktu, který dodává vlasům sílu a hydrataci. VOONO hydratační kondicionér na vlasy používají i profesionální kadeřníci a vlasový stylisté, kteří dlouhodobě odebírají produkty VOONO

 

 

 

 

Vlasy, pleť a nehty (měsíční kúra) – 30 tab.

Podpoř růst vlasů a vzhled tvé pokožky a nehtů doplňkem stravy, který obsahuje ideální kombinaci vitamínů, minerálů a extraktů pro krásný a zdravý vzhled. Ty příznivě působí na vzhled a stav vlasů, kůže a nehtů. Hedvábné a bohaté vlasy, krásná pokožka a elegantní nehty – tyto hlavní znaky krásy nevznikají náhodou. Vyžaduje to dobrou výživu, aby vaše krása vynikla a ani do budoucna ji nekazily možné „skryté vady“.

 

Tento produkt byl vyvinutý speciálně pro udržení zdravých, lesklých vlasů, silných nehtů a krásné pleti, ale také na zvládnutí jakýchkoliv existujících problémů v této oblasti. Aktivní složky v tabletě mají silný účinek na stav pokožky, kvalitu vlasů a pevnost nehtů. Přidejte tento produkt do své denní dávky výživových doplňků, abyste získali další potřebné živiny, speciálně určené pro výživu vlasů, pokožky a nehtů.

 

Zdroj informací: Web Dr.Vitamin