0

Podzimní elegance díky Burgundy a Wine Red

13. 10. 2024

Podzim je obdobím, kdy příroda předvádí svou nejkrásnější paletu barev a nejlepším způsobem, jak tohle roční období oslavit je vlastní proměna. Červené barvy na vlasy, zejména odstíny Burgundy a Wine Red, přinášejí do sychravých dnů teplý nádech elegance a stylu. 

Rozdíl mezi Burgundy a Wine Red

Burgundy je luxusní a výrazný odstín, který skvěle ladí s chladnějším počasím. Představ si bohatou tmavě červenou s nádechem fialové, která působí velmi elegantně a sofistikovaně. Tento odstín je jako stvořený pro večerní výstupy nebo dny, kdy chceš působit opravdu chic. Narozdíl Wine Red je více svěží a světlý, připomíná barvu čerstvě otevřeného červeného vína. Je to odstín, který dodá tvému outfitu jas a lehkost. Je ideální pro dny, kdy chceš působit živě a energicky, ale stále s nádechem elegance.

Jak nosit tyto podzimní barvy

Ať už se rozhodneš pro Burgundy nebo jasně vínově červenou barvu, oba odstíny můžeš skvěle kombinovat s neutrálními barvami jako je béžová, šedá nebo černá, aby vynikly. Burgundy je úžasný na večerní šaty nebo jako barva na rty, zatímco Wine Red můžeš skvěle využít v denním outfitu, třeba ke svetru nebo šátku.

Kdo by měl tyto barvy nosit

I když podzimní zemité barvy nejvíce sluší podzimnímu typu, tyto odstíny mohou vypadat skvěle opravdu na každém. Důležité je si vybrat odstín podle toho, jak ti sluší a jak se v něm cítíš. Každá žena může nosit Burgundy nebo Wine Red, stačí si jen vybrat, jakým způsobem a v jaké kombinaci. Vyber si z naší palety odstín, který nejvíce vystihuje tvůj styl a osobnost. 

Tak co, jakou červenou si vybereš ty?