Nejlepší domácí maska na vlasy

Potřebujeme:

  • 1-3 lžíce prášku Hair of Gaurí
  • studenou vodu z kohoutku
  • misku
  • lžičku arganového nebo makadamiového oleje

Aby naše péče o vlasy a pokožku hlavy byla kompletní, nestačí mít jen správný šampon, kondicionér, případně barvu na vlasy bez veškeré chemie. Jednou za čas jim velmi dobře udělá buď olejový zábal, nebo naše nejlepší domácí maska na vlasy od VOONO s názvem Hair of Gaurí.
Už jen složení samotné Hair of Gaurí – domácí masky na vlasy, zní nejen exoticky, ale také lákavě. Čím to je? Celé balení se skládá pouze z ajurvédských bylin, o kterých většina zákazníků říká, že ozdravují pokožku hlavy. Lze ji tedy použít pro komplexní kúru, podporu zdravého růstu vlasů a také pro problémy, jak s mastnými vlasy, tak s lupy. Domácí maska Hair of Gaurí má v sobě Amlu a Shikakai, což jsou vůbec nejznámější bylinky, které mají detoxikační a blahodárný účinek pro vlasy, dále Arnicu, Amlu, Natural hennu 1%, Rose petal (okvětní plátky z růže) a Brahmu.
Je dokonce možné tuto masku použít, jako prevenci proti brzkému šedivění vlasů.

Pokud ji nechceme hned využít, jako domácí masku, Hair of Gaurí případně umí nahradit práškové šampony, což ocení zejména příznivci no poo metody a balíček navíc déle vydrží.

A jaký je postup k použití masky? Nemusíte nic drtit ani dodávat, vše je předpřipraveno v samotném balení.

Do misky dáme 1-3 lžíce prášku a vodu. Mícháme, dokud nám nevznikne kašovitá směs. Do té můžete přidat trochu arganového nebo makadamiového oleje pro lepší účinek a péči. Poté nanášejte na vlasovou pokožku, nechte cca 30 minut působit a následně vymyjte buď s pomocí šamponu nebo pouze vodou, dokud nebude čirá.

 

2 možné aplikace:

 

Masku zalijeme studenou vodou (nejlépe kohoutkovou) do 30 °C – regenerace vlasové pokožky

 

  • pro mastnou pokožku, kožní potíže, lupy, šedivění a proti padáním vlasů
Masku zalijeme horkou vodou od 50-90 °C – tónování vlasů a stahování tmavých pigmentů

 

  • maska mírně tónuje do teplých odstínů (jahodová blond až po zlatavé odlesky)
  • stáhne tmavé pigmenty (chemické i přírodní), což ocení zejména tmavovlásky, které chtějí zesvětlit o 1-2 odstíny

 

Domácí maska na vlasy Hair of Gaurí od VOONO je nejlepší maska na vlasy a pokožku pro ty, kteří dbají na přírodu celkově a využívají, nebo chtějí začít používat, bylinná léčiva.
Je spoustu možností, díky kterým o sebe lze více dbát a to nejen z hlediska zdraví, ale i ekologie. Využijme jejich potenciál a nebojme se jich. Každá žena si najde to své v oblasti práškových domácích masek na vlasy.