Nejčastější otázky našich zákaznic

Co se dozvíš v tomto článku?

  • Jak vytvořit světlejší odstín na tmavých vlasech?
  • Proč se barva tak rychle vymývá?
  • Proč máme v nabídce pouze 500g dvou odstínů?
  • Jak oživit barevný odstín nebo přeliv?

Opět jsme si připravili článek s odpověďmi na nejčastější otázky našich zákaznic. Jak vytvořit světlejší odstín, jak vytvořit přeliv s bezbarvou hennou nebo jak oživit barvu? To všechno se dozvíš v tomto článku.

 

 

 

 

Jak vytvořit světlejší odstín na tmavých vlasech?

Obecně platí, že henna nedokáže barevný odstín tvých vlasů zesvětlit. Je to z toho důvodu, že neobsahuje peroxid ani jinou chemickou látku, která by narušila vlasové vlákno a pigmentaci. Lze tedy nějakým způsobem zesvětlit vlasy přírodní cestou? Velmi jemného zesvětlení lze dosáhnout oplachem z jablečného octa. 

 

Proč se barva tak rychle vymývá?

Používání nevhodné vlasové kosmetiky, historie chemického barvení, zničené vlasy barvením nebo příliš častým stylingem, časté mytí vlasů, špatná vlasová péče. Všechny tyto faktory a mnoho dalších ovlivňuje kvalitu našich vlasů, která jde ruku v ruce s rychlostí vymývání přírodní barvy na vlasy. Zpomalit vymývání vlasů můžeš snížením frekvence mytí vlasů, používáním vhodné vlasové kosmetiky bez obsahu chemie, nepoužíváním stylingových produktů na vlasy jako jsou žehličky a kulmy (vlasy ničí vysokou teplotou), správnou péčí o vlasy (ochrana před UV zářením, česání správným kartáčem ad.).

 

Proč máte půl kilové balení pouze dvou odstínů? 

Dlouhodobě patří mezi dva nejprodávanější produkty právě odstín Copper a Dark Brown. Právě proto je nabízíme ve větším balení, které je ekonomičtější. Aktuálně rozšíření sortimentu 500g balení neplánujeme, pokud si chceš koupit větší množství jiného odstínu, doporučujeme sáhnout po 100g barvách bez obalu, kterými ušetříš životní prostředí i svou peněženku. 

 

Jak vytvořit přeliv nebo oživit barevný odstín? 

Cassia Obovata, bezbarvá henna, je malý zázrak, který ti pomůže oživit tvou barvu vlasů. Smíchej 2 – 3 lžíce prášku s vodou o teplotě 30 stupňů Celsia. Nanes na vlasy a nech působit 15 – 20 minut. Vlasy by ihned po aplikaci měly být jasnější, lesklejší a na poheld krásnější.