0

Na cestách s VOONO

3. 8. 2024

Vyrážíš na cesty a chceš mít vlasy pod kontrolou? S tuhými produkty to není žádný problém. Tuhé šampuky a kondicionéry jsou spolehlivými parťáky na cesty, kteří se vejdou do každé kosmetické taštičky a nezaberou skoro žádné místo.

Co to vlastně tuhý šampon je? 

Tuhý šampon je pevnou formou tradičního tekutého šamponu. Hlavním rozdílem je, že tuhé šampony obecně často neobsahují stejné detergenty jako tekuté šampony, které někdy mohou vlasy zbavit jejich přirozených olejů. Místo toho jsou tuhé šampony vyrobeny z olejů, másel, kondicionérů a jemných čisticích prostředků, které jsou ztužené a zabalené do podoby připomínající klasické mýdlo. 

Jaké jsou výhody tuhých produktů?

Malé tuhé šampony, kondicionéry a šampuky jsou navrženy tak, aby sis je mohla vzít prakticky všude s sebou. Nehrozí jejich vylití v tašce, můžeš si je vzít do příručního zavazadla a při letecké přepravě nemusíš řešit regulaci tekutin. Navíc obrovskou výhodou je, že jsou vhodné, jak pro mytí vlasů tak i těla. Vlasy si na ně zvyknou ihned, krásně pění a na výběr máš ze široké škály vůní. A k tomu jsou vhodné pro všechny typy vlasů.

Na kolik umytí vyjde tuhý šampon? 

Cca na 40, dle četnosti a metody používání. 

Jsou tuhé produkty pouze pro ženy? 

Ne, může jej používat opravdu kdokoliv.  

Jaká je maska z tuhého kondicionéru? 

Skvělá! A víš proč? Odpovědí je bambucké máslo, což je tuk extrahovaný ze semen stromu máslovníku afrického, který roste převážně v Africe. Extraktem z toho ovoce je krém s přírodními vitamíny, který má vysoký hydratační účinek pro pleť, vlasy a pokožku. Shea butter, máslo shea nebo máslo karité, i pod těmito názvy můžeš bambucké máslo najít.   

Výhody bambuckého másla při cestování:

  • UV faktor a ochrana 
    • díky obsahu vitamínu E má bambucké máslo UV faktor 3-4, pomáhá tedy v ochraně proti sluníčko, které vlasy vysouší 
    • zároveň tedy chrání vlasy před škodlivými volnými radikály ve vzduchu a vodě nebo při nepříznivých povětrnostních podmínkách
  • Obnova ztracené vlhkosti
    • pokud chodíš plavat do bazénu nebo se chystáš v létě k moři, určitě oceníš, že právě bambucké máslo pomáhá ochránit vlasy před chlorem a mořskou solí 
  • Ochrana před tepelným poškozením
    • při používání fénu, žehličky nebo kulmy na vlasy 
  • Výživa a hydratace 
    • bambucké máslo vyživuje vlasy zevnitř a dodává jim pořádnou dávku života

Jaké produkty na na cesty u nás najdeš?

 

A pro milovnice vanilkové vůně a propolisu jsme vytvořili novinku! Šampuk Vanilka 2v1! Vanilkový šampuk dodá tvým vlasům lesk a vitalitu. Díky složení a vůni jej můžeš použít jak na vlasy, ale i tělo. Je ideální na cestování. A jak ho máš používat? Jemně přejeď přes vlhké vlasy a vlasovou pokožku dokud nevznikne hustá pěna. Promasíruj a poté opláchni vodou.

 

Všechny tuhé produkty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly tvým potřebám a zjednodušily péči o vlasy a tělo, když jsi mimo domov. Našim cílem je, aby i na cestách to bylo VOONO!