Matyho tipy a triky

Celý rok se všichni vzděláváme v oblasti barvení, používání přírodní vlasové kosmetiky a řešíme různé kožní problémy. Pojď se mezi svátky trochu při čtení odreagovat a dozvíš se, jak se z naší IT podpory, stal odborník na vlasovou kosmetiku a míchání přírodních VOONO barev na vlasy

Matyáš & VOONO

 

Jak se dostal k VOONO značce?

Na VOONO jsem narazil když jsem narazil na zakladatelku této značky Kateřinu pár let nazpátek. V té době jsem začínal jako marketingový konzultant a Katka byla vlastně jedním z mým prvních klientů. V rámci mé práce pro tuto značku jsem toho dost musel nastudovat o přírodních barvách a kromě nápadů jak VOONO zviditelnit jsem také zjistil, že to vskutku dává smysl.

 

Jak to s ním šlo dál?

Když jsem se stal skoro expertem na barvení hennou a viděl jsem na své mamce jak není spokojená s chemickými barvami a vlasy jí to ničí, rozhodl jsem se to změnit. Pořád se bála, že jí vlasy zezelenají a měla různé obavy ohledně přírodního barvení a jeho účinku na vlasy. Stačilo, aby jednou zkusila přírodní odstín Wine red, a hned viděla ten rozdíl. Byl vidět na vzhledu i jejím zdraví.

Šampon, kondicionér, masky na vlasy, dokonce i Sea Salt sprej. Nakonec jsme si VOONO oblíbili kompletně celá rodina. Jen tátu to tak moc nebere, je totiž plešatý.

 

 

A co dělá Maty teď?

Majitelce stále pomáhám rozšiřovat její značku, např. jako model na Green Beauty Market v Praze a na dalších akcích. Nejvíce mě těší když můžu získané zkušenosti předat nějaké ženě a podpořit tak její vlasový sen. Většinu holek svými znalostmi celkem překvapím. 😀

 

Co by poradil ženám?

Každý muž se koutkem oka vždy podívá na kvalitu a krásu jejích vlasů. Proto nikdy své vlasy nepřehlížejte a věnujte jim dostatečnou péči, jakou si zaslouží. 

 

 

A jaký je tvůj příběh s přírodními barvami na vlasy? Pověz nám ho, pošli fotku a nezapomeň nás označit na Instagramu @voononatural.