Luxusní péče o vlasy

Chceš blízké osobě věnovat luxusní vlasovou péči? Na milované se přece nešetří! Kompletní vlasová sada od VOONO obsahuje ten nejlepší výběr z našeho sortimentu. Je vhodný pro všechny typy vlasů, barevné vlasové odstíny i věkové kategorie.

Každá z nás si občas musí dopřát luxusní péči o vlasy. Právě vlasy jsou jednou z hlavních věcí, které si na nás ostatní všímají. Krásné, zdravé vlasy plné života a lesku, oslní každého na zastávce tramvaje nebo na pohovoru. Pro ty nejnáročnější zákaznice máme luxusní balíček plný vlasové kosmetiky, který ukrývá vše, co tvé vlasy potřebují. Ideální jako dárek pro maminku nebo kamarádku. Nebo prostě jen tak – pro sebe.

 

Luxusní dárková sada od VOONO

Kompletní vlasová sada od VOONO obsahuje ten nejlepší výběr z našeho sortimentu. Je vhodný pro všechny typy vlasů, barevné vlasové odstíny i věkové kategorie. Navíc máš při jeho nákupu dopravu zdarma. Postupně ti představíme produkty, které v sadě najdeš.

 

Sea Salt Sprej 

Přírodní sprej na vlasy se solí z Mrtvého moře, který umí z vlasů vytvořit jemné až velké plážové vlny či zafixuje váš účes. Lze ho přirovnat k přírodnímu laku na vlasy a navíc nádherně voní. Je v praktické skleněné lahvičce, takže se vejde do každé kabelky a můžeš si jej vzít na palubu letadla. Aplikace je snadná a zvládne ji úplně každý. Obal je plně recyklovatelný. 

 

Amla

Amla se může pochlubit obsahem celé řady vitamínů a cenných látek. Jedním z nejvýznamnějších je vitamín C, který napomáhá k uhlazení struktury vlasu. Vlasy jsou pak o poznání jemnější, hladší a především lesklejší. Obsahuje 20 x více vitamínu C než citron, takže vlasy jsou viditelně zdravější již po první aplikaci této masky

 

Hair of Gaurí

První pomoc pro tvé vlasy – to je Hair of Gaurí. Pokud se vlasy mastí, trpíš na lupy či stroupky ve vlasech, tato maska na vlasy zaručeně pomůže. Obsahuje blahodárné bylinky, které uzdravují vlasy i vlasovou pokožku. Navíc eliminuje šediny, podporuje růst vlasů a zaceluje vlasové vlákno.

 

Přírodní šampon

Šampon pro všechny typy vlasů vhodný na každodenní mytí. Kávový extrakt dodá vlasům sílu a lesk, francouzská levandule ošetřuje vlasovou pokožku a šalvěj zintenzivňuje poddajnost vlasů. Ručně lisovaný bio arganový olej vlasy chrání před vnějšími negativními vlivy, maximálně je hydratuje a v kombinací s grepem zanechá ve vlasech krásnou svěží vůni. 

 

Hydratační kondicionér

Ideální kondicionér pro všechny milovnice levandule. Obsažený kávový extrakt napomáhá vlasům dodat sílu a lesk a francouzská levandule opečovává vlasovou pokožku. Ideální nanášet od půlky vlasů ke konečkům a nejlépe rozčesat, aby se kondicionér dostal opravdu všude.

 

Díky každodennímu používá přírodní vlasové kosmetiky jsou vlasy zdravé, lesklé a bez nánosu chemie. Samozřejmě lze k tomuto balíčku přidat přírodní barvu na vlasy, která dodá vlasům přirozený barevný odstín. Jestli zrzavou, hnědou nebo černou, to už necháme na tobě.