Jarní detoxikace vlasů

Voono detoxikační výzva: 

  • Používej přírodní vlasovou kosmetiku bez obsahu chemie. Hydratační šampon a kondicionér pro poškozené vlasy budou tou správnou volbou. Místo laku na vlasy používej Sea Salt Sprej - který můžeš použít pro vytvoření přírodních plážových vln nebo jako fixační sprej. 
  • 2- 3x měsíčně používej masku na vlasy Hair of Gaurí
  • Dodej svým vlasům dávku vitamínu C - díky Amle.
  • Dodržuj pitný režim a zdravý životní styl. 
  • Díky přírodním barvám na vlasy bez peroxidu a amoniaku se tvé vlasy uzdraví a přesto budou hrát krásnými barvami.

Jarní detoxikace lidského organismu je velmi vyhledávaným tématem. Nikdo se ale nezmiňuje o detoxikaci vlasů. Právě proto jsme pro tebe sepsali tento jednoduchý postup! Je potřeba zpod čepice vytáhnout na jaře krásné a zdravé vlasy.

 

Zbav své vlasy silikonu

Všechny komerční produkty obsahují silikony, parabeny a další chemické látky. Špatná vlasová kosmetika je z 90% příčinou vlasových a kožních problémů, proto se jí vyhýbej obloukem. Vždy sáhni po přírodních produktech, které tvé vlasy zbaví nečistot i chemického filmu, který obaluje tvé vlasy. 

Voono tip: Doporučujeme používat Voono hydratační šampon a kondicionér pro poškozené vlasy. Produkty jsou určeny pro všechny typy vlasů, věkové kategorie a navíc – krásně voní.

 

 

Chemie musí z kola ven

Při dlouhodobém používání špatné vlasové kosmetiky a chemických přípravků na vlasy vzniká kolem vlasu neviditelný film. Přes ten nelze vlas hydratovat a vyživovat. Končí to třepením a padáním vlasů. A to co? Nechceme. Své vlasy musíš chemie zbavit a to jde jednoduše! 

Voono tip: Maska Hair of Gaurí tvé vlasy zbaví chemie a pozůstatků špatné vlasové péče. Léčí vlasovou pokožku a považujeme ho za první pomoc ve správné péči.

 

 

Vitamíny jsou základ!

Tvé vlasy potřebují po zimě dostatek vitamínů. Právě v chladných měsících  nekonzumujeme tolik ovoce a zeleniny a pokud ano, stejně nemají takový obsah vitamínů jako v létě. Na internetu jsou dostupné různé přírodní masky na vlasy, které vlasům dodají vitamíny a trochu života. Můžeš si zahrát na babku kořenářku :). 

Voono tip: Maska a kondicionér na vlasy Amla obsahuje 20x více vitamínu C než citron. Olej extrahovaný z indického angreštu (Amly) je vysoce ceněný pro léčbu problémů s vlasy a vlasovou pokožkou. Navíc pomáhá proti vypadávání a šedivění vlasů. 

 

Pokud potřebuješ s něčím poradit ozvi se. Naše zákaznická podpora funguje od 9 – 17 hod a doručení poštou trvá 2 – 4 dny.