Jak 100% překrýt šediny

Mějte na paměti, že odrosty jsou barveny odstínem Copper (čistou hennou), tím pádem přepigmentování v první fázi vypadá podivně. Ale pokud dodržíte správný postup, výsledky jsou stejné jako s konvenčními barvami (pouze bez těch všech jedů).

Pokud vaše odrosty jsou více než  z 30 % šedivé je zapotřebí se barvit dvoufázově. Níže v článku vám zodpovíme jak 100% překrýt šediny. Jsou dvě možnosti, jak vyřešit své trápení.

 

 

1.Možnost

 

Brunety s šedinami

 

Odstín Copper (čistá henna) s vámi zvolenou barvou

 

Hennu Copper (100% čistou bylinnou barvu) zalijte 60 – 90 stupňovou vodou, barvu nechte odstát a v pokojové teplotě ji aplikujte na umyté vlasy šamponem (nejlépe VOONO šamponem, který neobsahuje žádné jedovaté látky a je složen pouze z přírodních složek). Barvu na šedivých odrostech nechte působit 30-60 minut. Poté barvu opláchněte a aplikujte vámi zvolenou barvu. Pokud si vybere Dark brown zalijte ho 50 stupňovou vodu a aplikujte ho už na celou délku (barvu nechte působit 45 minut až 2 hodiny).

 

 

Pokud se chcete barvit na světle nebo středně hnědou, pamatujte si, že nahoru bude patřit tmavší hnědá, než chcete dát na celou délku (něco jako ombré, nahoře tmavá, dole světlá). Pokud by jste na zrzavý odstín (po přepigmentování) dali středně hnědou, tak nahoře vám mohu prosvítat červené odlesky, proto nahoru patří vždy tmavší.

 

 

Zrzky s šedinami

 

 Pokud se barvíte na měděnou nebo sytě zrzavou barvu, nemusíte podstupovat žádným přepigmentováním. Červené a měděné odlesky vám 100 % překryjí šediny (Orange, Copper).

 

 

 

2.Možnost

 

2x za sebou ten stejný odstín

 

Brunety s šedinami

 

Pokud vám jde hrůza už jen z toho, že by jste museli na své šediny aplikovat červenou hennu (Copper 100% rostlinnou barvu na vlasy), tak je tu pro vás ještě jedno řešení. A to je, aplikujte dvakrát za sebou ten stejný odstín. Například obarvíte se středně hnědou po celé délce a za 48 hodin nabarvíte světlejší odrosty ještě jednou daným odstínem. A je to!

 

Zde máte podrobný návod, jak se 100%  zbavit šedin, aniž by jste použili chemické látky, které nejsou zdraví prospěšné.