Hydratace vlasů

Jak hydratovat vlasy? 

  1. Hydratační šampon VOONO - hloubkově hydratuje vlasy a zároveň o ně pečuje. 
  2. Hydratační kondicionér VOONO - hydratuje vlasy a zároveň pečuje o vlasovou pokožku. 
  3. Maska na vlasy Amla - dodá tvým vlasům vitamíny, které během zimních měsíců ztratily. 
  4. Přírodní barva na vlasy - henna obecně pomáhá se zlepšením kondice tvých vlasů.

Suché vlasy, bez lesku a života. Poskytuješ svým vlasům dostatečnou hydrataci? Naší pokožce stačí 10 % hydratace, ale naše vlasy potřebují 15 – 17 %. Jak tedy dodat správnou a účinnou hydrataci svým vlasům, aby zářily v každém ročním období? To ti poradíme v tomto článku. 

 

Jak vlasy ztrácí vlhkost? 

Vlhkost vlasů snižuje suché teplo, které vzniká při foukání, natáčení a stylingu vlasů. Také vystavení vlasů a vlasové pokožky extrémním teplotám (pobyt na pláži nebo v sauně), může z vlasů vyždímat poslední kapičku vlhkosti a hydratace. Suché vlasy se lámou, vypadávají a jejich celková kvalita je velmi nízká.

 

 

Doporučení VOONO

  • na foukání vlasů používej kvalitní stylingové produkty a snaž se vyvarovat přesušení vlasů tzn. používej nižší, zdravější teploty pro úpravu účesu
  • pokud ráda chodíš do sauny, své vlasy vždy omotej mokrým ručníkem, aby jsi předešla vysušení suchým teplem 
  • na pláži schovej své vlasy pod klobouk, šátek či čepici 
  • před extrémní ztrátou vlhkosti vlasy předem důkladně hydratuj a dopřej jim maximální vlasovou péči 
  • dej přednost přírodním kartáčům na vlasy, které vlasy netrhají a mechanicky nepoškozují
  • vlasy vždy umývej dvakrát, protože až druhé umytí šamponem je hloubkové 
  • nepoužívej chemické přípravky na vlasy, které vlasy zatěžují a vytváří na vlasech nepropustný film, kterým hydratace následně nemůže projít 
  • obzvlášť dlouhé vlasy mají sklon k lámavosti a ztrátě objemu, proto apelujeme na dlouhovlásky, aby vlasům daly ještě větší péči, než normálně 
  • pokud si svazuješ vlasy do drdolů, culíku nebo copu, využij saténovou gumičku na vlasy, která vlasy netrhá ani necuchá 

 

 

Jak hydratovat vlasy? 

  1. Hydratační šampon VOONO – hloubkově hydratuje vlasy a zároveň o ně pečuje. Díky každodenním používání tvé vlasy chrání před ztrátou vlhkosti, vlasy budou krásně lesklé a plné života. 
  2. Hydratační kondicionér VOONO – hydratuje vlasy a zároveň pečuje o vlasovou pokožku. Je vhodný pro každodenní používání a krásně voní. 
  3. Maska na vlasy Amla – dodá tvým vlasům vitamíny, které během zimních měsíců ztratily. Její aplikace je snadná a je vhodná pro všechny typy vlasů. 
  4. Přírodní barva na vlasy – henna obecně pomáhá se zlepšením kondice tvých vlasů. Dodává lesk, objem, zaceluje vlasové vlákno a vlasy hydratuje.
  5. Neváhej vsadit na hydrataci silou přírody a přírodních produktů! 

VOONO Tip: pokud máš citlivou vlasovou pokožku, neváhej sáhnout po naší limitované edici tuhého kopřivového šamponu, který tvým vlasům dodá potřebnou péči.