Etické podnikání

Etické podnikání

Naše značka se vyvíjí ruku v ruce s etikou v podnikání. Je pro nás totiž velmi důležité blaho všech, nikoli blaho naší značky na úkor koncového zákazníka, jak tomu v mnoha případech podnikatelských projektů je. Podle nás je důležitá v rámci etiky jakási rovnováha – spokojenost zákazníka směřuje ke spokojenosti podnikatele, což má za výsledek oboustrannou spokojenost a radost z proběhnutého obchodu.

Naše značka VOONO je zcela transparentní, snažíme se vyvíjet produkty, které jsou samy o sobě etické, a proto jdou ruku v ruce s myšlenkou obecné etiky v podnikání, kterou rozhodně podporujeme. Přejeme si, aby produkty byly vytvářeny v etickém, pozitivním prostředí, z eticky získaných surovin neméně etickým způsobem.

V rámci naší transparentnosti neskrýváme ingredience ani jiné informace týkající se výroby našich produktů. Je pro nás důležité, aby každý ze zákazníků věděl, co kupuje, a že není klamán reklamou, která mu produkty falešně vykresluje jako broušené diamanty. Naše produkty totiž těmi skutečnými diamanty jsou. Lesk jim přidává každý etický krok vůči životnímu prostředí, zvířatům a člověku obecně, o který se snažíme.