AMLA – přírodní maska na vlasy

Jak na použití Amly?
Do misky dejte 2-3 polévkové lžíce bylinné směsi (pro krátké vlasy), můžete přidat pár kapek rostlinného oleje pro lepší hydrataci. Směs zalijte teplou vodou o teplotě 20–30 stupňů. Aplikujte na vlasy umyté přírodním šampónem a hydratačním kondicionérem.  Doba působení je 30 minut až 2 hodiny. Poté důkladně opláchněte.

Co je to Amla?

Amla je přírodní maska na vlasy, která dodává lesk a výživu. Prášek z nebeského ovoce pochází z indického posvátného stromu, který plodí silně výživné plody – amalak po našem indický angrešt. Amla, Amlaka, Amlaki, Embilika lékařská, latinsky Emblica officinalis nebo Phyllanthus emblica.  Plody jsou kyselé, trpké, sladké, hořké a ostré. Co je pro nás hlavní je, že jsou přímo ,,nadupané“ vitamínem C. Amla má 20x více céčka než ostatní citrusové plody a právě proto je skvělým přírodním zdrojem antioxidantů. Navíc v zimním období je potřeba právě tento vitamín hojně doplňovat. Amla je je vysoce ceněná pro léčbu problémů s vlasy a vlasovou pokožkou.

Proč používat Amlu?

Amla je maska na vlasy, kterou tvoří rozemletý prášek z těchto plodů. Pravidelná aplikace zvyšuje kvalitu vlasů, dodává jim lesk a objem a ty svou hřívou oslníš naprosto každého.

  1. Tvoje vlasy budou pružné, lesklé, plné života
  2. Působí proti vypadávání vlasů a zaceluje vlasové konečky.
  3. Stimuluje vlasové kořínky a podporuje růst vlasů.
  4. Omezuje tvorbu lupů a vyživuje vlasovou pokožku.
  5. Zpomaluje šedivění vlasů.